|
Kusma + ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2019 Saat 07:02 |
Hocam merhaba. Bebeğim son bir ayda 3 kez hasta oldu. Elhamdülillah hiçbirisinde ilaç kullanmadım bir kez parol dışında. Karşı komşumun kızı anasınıfına gidiyor bu sene ve sürekli hasta. Arada aynı ortamda bulunuyorlar ondan geçtiğini düşünüyorum. 13 aylık erkek bebek . 3400 gr doğdu. Şuan 10.400 gram. Hastalıklarından önce 11.300 geliyordu. Neredeyse 1 kg verdi. Biliyorum kg normal ama çok halsiz düştü. Şimdi yine hastalandı. Dün hiçbirşey yokken ishal şeklinde sırf mukuslu garip bir kaka yaptı. Sonra birden öksürük yoğun bir şekilde başladı. Hiçbirşey yemedi. 14 saattir biraz öksürüğüne iyi gelir diye sıcak ballı süt yaptım içti diye sevindim. Arkamı döndüm fışkırtarak hepsini kustu. Viraldir değil mi hocam . Kaka ve kusma kafamı karıştırdı. Bir de bir süre en azından toparlanana kadar çocuklarla görüşmese iyi olacak galiba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusma ve ishal beraber oldugunda; viral ishallerden biri var demektir. NE TUR olursa olsun, hic bir ishal turunde; ilac/antibiyotik kullanmayin,, BIR TEK: Dizanteriler haric!! Sadece bu ishallerde, Flagyl veya benzeri ilaclar kullanilabilir. Bu ishal tipi: Kalin barsak ishali olup, ASLA bol kaka yoktur. Sancili ve ikintili bir surec arkasindan, kus piskigi kadar; civik, sumuksu bazen kanli kaka cikar. NOT: Bu tip ishaller, genellikle; gidalardan ve sulardan bulasir..Insan-insan seklinde bulasmasi icin, hastanin kakasinin yenmesi gerekir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Ara 2019 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ishal geçti. Daha doğrusu ishal gibi değil de balgam gibi sümüksü kaka yapıyor . Kusmasında da hep balgam çıkartıyor. Şimdi kusmada geçti fakat ateş öksürük burun akıntısı başladı. Sanırım müdahale etmeden geçmesini bekleyeceğim. Grip belirtileri değil mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusma-ishal ve Grip arazlarinin beraber olmasi: Domuz gribine isaret eder. SAKIN:Antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Hocam daha önceden de çok hasta oldu ama bu daha bir ağır seyrediyor. Resmen 2 gündür ağzına birşey girmedi. Şimdi yine ballı süt yaptım yine fışkırtarak kustu. Dün gece ateşlendi sabaha kadar müdahale etmedim . Fakat resmen 2 gün kesintisiz ağlıyor acı çeker gibi . Hiç olmasın biraz rahatlatacak kadar parol vermeli miyim
|
|
![]() |
|
Dün gece sabaha kadar arabada gezdirdik ağlamasını susturmak için. Hiçbir şekilde uyumuyor. Sabaha karşı 2 saat artık yorgun düştü uyudu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|