|
10yaş kan tahlili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kas 2019 Saat 17:27 |
Hocam 10yaşında 1.43cm 41 kilo oğlumun kan tahlili sonuçları sadece düşük ve yüksek olanları yazıyorum.
Serbest T3=4.48 MPV=12.9 fl PCT=0.31% Kreatinin 0.7mg gumma gkutamil transferaz (GGT) =11 yorumlarsanız çok sevinirim hocam
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117738 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cocuk 10 yasina geldi diye, HER cocuga;"Kan tahlili" yapilmaz.. Bu islem; son senelerin pust doktorlarinin bir uydurmasidir. 2- Bu farklarin hicbirinin ipe sapa gelir bir onemleri yoktur. T3=4,48 diye bir sonuc olmaz!!! 4,48 NE?? Elma mi, armut mu??? (yanindaki birimi yazin) Normalde, 10 yas icin T3: 70-210ng/dL dir.. Kreatinin norml sinirlari: 0,5-1,5mg/dL dir.. Belliki, kasten kalem oynatiliyor!! Gerek; Kreatinin, gerek GGT, yuksek cikarsa patolojiktir.. Dusuklugu degil.. Siz butun bunlara bos verin.. VE sakin herhangi bir ileri tetkik yaptirmayin, ilac kullanmayin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Kas 2019 Saat 20:10 |
|
![]() |
|
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam. Okuldan sağlık formu istediler onun için yapıldı. Ben eksik yazmışım kusura bakmayın 4.48ng/L olucaktı. Zaten siz ne sölerseniz onu yapıyorız çok teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117738 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
T3=4,48ng/dL olamaz!!! O laboratuvar ile; bu DEGERI konusun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|