|
Vücut ağrıları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
betuldem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2019 Saat 13:10 |
Hocam öncelikle tüm bilgiler için teşekkürler. Sayenizde çocuklarımı minimum ilaç ve Maksimum sağlıkla büyütüyorum. Hayatımı aydınlattınız desem yeridir. Allah sizden razı olsun. Hocam benim 4 yaşında bir oğlum var, hareketli bir çocuk. Yaklaşık 2 aydır bacaklarının veya vücudunun çeşitli yerlerinin ağrıdığını söylüyor. İlk başta çok ciddiye almadım, büyüme ağrısı olabilir diye düşündüm. Hatta kontrol İçin sağlık ocağına gittiğimizde doktora sordum üzerine basamama gibi bir durum olmadıkça endişelenmeyin dedi ama oğlumun sürekli bacaklarım ağrıyır demesi beni endişelendirmeye başladı. Özellikle gece yapıyor bunu. Hareketten mi, başka bir şey mi var bilemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Hastaneye götüreyim mi? Ya da hangi bölüme götürmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini seviyesi olculdumu?? 20ng/dL'nin altinda bu tip agrilari olabiliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|