|
Dışkıda kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2019 Saat 18:28 |
Kuzenimin mesajını size iletiyorum...
Hocam merhaba 3 yaşındaki oğlumun doğduğundan beri alerjik bir yapısı var...alerji testi yaptırdım sadece yumurtaya karşı çıktı...bir haftadır mukuslu kaka yaptı üç gün normale döndük bugün gündüz biri çok sıvık ve az kanlı mukusku kaka yaptı diğeri ise biraz daha katı mukuslu ve yine kanlıydı genel durumu gayet iyi ateşi yok karın ağrısı yok izine geldik hava değişimi yaşadı ve bu ara çok kakaolu ürün mandalina tüketti endişeleniyorum yardımcı olursanız sevinirim... İsterseniz bezinin fotosunu atabilirim... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Bir cicek ile bahar olmaz!" Takip edin... Arkasi gelmez ise, hic onemli degildir. devam ediyorsa; Flagyl surup, gunde: 2X1,5 olcek, 5 gun verin.
|
|
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun hocam yazarım yine size🙏💕
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|