|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2019 Saat 11:49 |
Hocam hangi konuda basim sıkışsa hemen size yaziyorum iyiki varsiniz.hocam size birşey daha danisacaktim yine 38 yasinda bayanim sol ayak tabaninda parmakların bittiği yerde yere bastikca batma hissediyordum. Özellikle çıplak ayakla başınca terlik ve ayakkabı ile rahatım. Bugün ayağıma bakarken ayak cukurumun sanki orta kısmın diğer ayağıma göre biraz daha cukur olduğunu farkettim. Bu arada var parmaginda kemik cikmasi da vardı. Internette cukur ayak diye okuyunca her zamanki gibi kafama takıldı dehşete düştüm. Nörolojik sebeplerden olabileceği yazıyordu.nasıl bir rahatsizLiktir Ne yapacağını bilemedim sizin görüşünüzü almadan hareket edemedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzun sureli bel agrilariniz oldu ise, Sakral kemikler sinirlere baski yapiyor olabilir. Gerisine Ortopedi bakar ve halleder.
|
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam bel agrim yok cukur ayak olmaktan korktum kötü bir hastalıkmidir norolojik ne gibi sorun yaratir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ortopedi bakar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|