|
Yanmış yağ buharı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2019 Saat 15:26 |
Hocam merhaba
Bugün yemek yedikten sonra ocağın üstünde olan içinde tereyağ olan tavayı altı yanar vaziyette unuttuğum için yağ yanmış:( kokuyu fark edip mutfağa gittigimde epeyce duman yuttum. Yanık yağın yenmesi durumunda kanser riskinin olduğunu okumuştum, öyle ise aynı maddeyu solumak da tehlikeli olsa gerek. Sizce bugün ben ve ailem de tehlikeye maruz kaldik mi? Önlem olarak yapmamızı onerdiginiz bir sey var mı?
|
|
![]() |
|
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de cok cahilce sorular soruyor olabilirim ama o an masanin üstünde açık vaziyette duran meyve suyu, pekmez vb... yiyecekler vardı .Acaba yanık yağ dumanı o yiyecekleri de olumlu etkiledi mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyle bir sey YOK!! Gene bir Turk doktor uydurmasi etkisi altinda kalmissiniz...... Ne "o" havayi soludugunuz icin, ne de, masa ustundeki gidalardan bir zarar gelmez!! Yanmis yag; defelarca ve SENELERCE, yenirse, farelerde kanser yapabiliyor!!! Insanlarda gosterilmis bir sey degil!! Turk doktorlari, uyduruk haberlerle Turk halkini "gicik etmeyi" cok severler… O yuzden de boyle bir "magazine haberi' duydukarinda, bilir bilmez, hemen gazetelere yazi yazarlar.. Neymis?? Enginar da bilmem ne Vitamini varmis, Karacigere iyi geliyormus!! Iyi de; gunde ne kadar yenilecek?? Ne sure ile yenilecek?? Atesde pismis et kanser yaparmis!! Kuyruklu yalan.. Atesin kesfinden beri insanlar atesde et pisirdikleri icin, bizim sindirim sisteminizde, dogal bir bagisiklik gelismistir!! Fareler, ne zaman yanik et yemislerki?? Gazetelerde, "-Sunu yiyin., bunu yemeyin." diye yazilari dosenenlerin yazilarini iyi okuyun. Doz ve sure soylenmiyorsa, o yaziyi cope atin.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Yine beni rahatlattınız, eksik olmayın Hocam
Sanırım boğazımda hassasiyet vardı, çok öksürdüm. Eşim de internetten bakmış , zehirlenmiş olabileceğimizi söyledi, bir de bu kanser riski orda da yazıyormuş .Hay Allah moralimizi bozmak bu kadar kolay olmamalı , kaldı ki hastalık için olumsuz düşünmek de önemli öyle değil mi? Öyleyse bu bilinçsizlik bu aymazlık nedir? Iyi ki varsınız, eksik olmayın. Bizim en güvenilir baş ucu kaynağımızsınız. Ellerinizden öperiz .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|