Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızarıklık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kızarıklık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tnl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 344
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kızarıklık
    Gönderim Zamanı: 27 Eki 2019 Saat 18:06
Merhaba hocam , 1y7aylık oğlumda 2-3 gündür geçmeyen bir kızarıklık var . Sizce ne olabilir . Bu arada 1 aydır dudakları mor , anca ağlayınca falan kızarıyor , bir problem
Resim inşallah açılır
[/
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117984
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2019 Saat 19:51
Ne oldu ise, her turlu resim acilir oldu!!! 
Resimler net degil.. Kizarikligin resmini bu sekil aci ile degil, TAM dik olarak cekin. 
Dudaklarin da, tam karsidan resmini gonderin. 
Yukarı Dön
tnl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2019 Saat 20:29

1y7ay 15.500kg ve 91sm . Geçen ay herpangina yaptı ve 1kg verdi şimdi almış 500gr . Son 1 aydır iştahı yok tadıyor biraz herşeyden . Varsa yoksa süt sadece ki bütün dişler de çıktı artık ondan iştahı yok diye sanıyordum ilk ... 8 aylıkken iç organlarına bakıyorlar burda kalbinde birşey olsaydı görürdüler değil mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2019 Saat 21:23
4.2 kg kilo fazlasi var. Boy; 8cm fazla.. 
Boy:2 yas, 9 ayliga uyar. Bu yasa gore bile; 1.5 kilo fazlasi var. Resmen sisman!! 
Asla Kalp hastasi olamaz. kalp hastasi olsa, degil gelisim fazlasi,  gelisimi cok geri olurdu.
Dudaklari mor degil. Biberon veya emzik kullananlarda, tahris sonucu, renk degisimi olabiliyor. 
Kizariklik pek bir hastaliga benzemiyor. 4-5 gun takip edin. 
Yukarı Dön
tnl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2019 Saat 23:08
Anladım hocam , çok sağolun . Ben 175 eşim 183 , belki bu yüzden de çocuklar iri gidiyor . Abla da yaşına göre iri, bir tek abi normal gidiyor sanırım , 3y8ay 15.900 102cm :) ama ufaklıkta öyle şişman bir görüntüsü yok . İşte Ata ve Mert
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2019 Saat 03:37
Buyukte; X-bacak  var. Hemen 1 ampul Dvit3  icirin.
Ocak ayinda D vitamin seviyesine baktirip, bana yazin. 
Yukarı Dön
tnl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2019 Saat 15:11
Hocam endişelendirdiniz beni . Bu ne anlama geliyor ? Geçen hafta hepsine vermiştim birer ampul zaten. Ocakta yaparız tahlil . Bu arada göğüs üstünde de bir kemiği çıkık duruyor Parmağımın oldugu yer

Düzenleyen tnl - 28 Eki 2019 Saat 19:19
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2019 Saat 20:04
Tekrar vermeyin, Ocak ayindaki tahlil sonucunda bakariz. 
Gogus kafasi, gene Rasitizm bulgusu.. AMA, cok hafif.. Ergenlige kadar duzelir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.