|
Krup mu? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nalp
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Krup mu?Gönderim Zamanı: 27 Eki 2019 Saat 15:37 |
|
Hocam iyi günler..
43 aylik oglumun 6gun önce gece aniden atesi 39a yukseldi.sabaha kadar ilik su ve calpol vererek sabahinda saglik Ocağina goturdum. Sabah havlama tarzinda oksuruk de vardi. Saglik ocagindaki doktor krup oldugunu soyledi. macrol,ventolin,pulmicort ve ates dusurucu yazdi. Atesi 3 gun surdu. 3.gun balgamli oksuruk ve burun akintisi basladi. Bu arada netten arastirma yaparken sizin yazilariniza denk geldim ve 5.gun itibariyle tum ilaclari kestim suan bal ve limon karisimi veriyorum. Suan surekli balgamli oksuruk ve aşırı halsizlik var. Ne yapabilirm.Beklemelimiyim? Düzenleyen Nalp - 27 Eki 2019 Saat 19:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Eki 2019 Saat 19:32 |
|
Maalesef, bir SAHTEKARA denk gelmissiniz.. Goruyorsunuz... Turkiye'de sahtekar doktorlar; her oksurene Astim tedavileri veriyorlar. Artik bu ilac firmalari bunlari nasil YEMLIYOR ISE!! SAKIN, o verilen ilaclarin hicbirini bir daha kullanmayin. Eger teshis dogru olsa idi; sadece 3 gece sikintiniz (Havlar tarzda oksuruk ve solunum sikintisi) olurdu (ates olmasi sart degil, bazen hic ates olmaz)… Ondan sonra da siradan bir Grip seklini alirdi. Siz zaten 3 gunu gecirdiginiz icin artik Dekort yaptirmaniz gerekmez. YANLIZ... Eger kullandi iseniz, Pulmicort ilaci KORTIZON oldugu icin, hastalik biraz daha agir ve uzun surer. Sadece; Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix damla kullanin. Eski mailleri muhakkak okuyun. Bir daha da sakin, Saglik ocaklarindaki doktorlari ciddiye almayin. |
|
![]() |
|
Nalp
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Eki 2019 Saat 21:27 |
|
Teşekkür ederim hocam. Bu sekilde devam edecegim.
Hocam bisey daha danismak istiyorum. Oglum 34haftalik 1960gram prematüre dogmustu. Suan 14 kg ve 98cm. Yasitlarina gore baya zayif. Bu durum beni baya uzuyor.43 aya gore boy kilo olcumleri normal mi? Ne yapabilirm?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Eki 2019 Saat 21:35 |
|
1.5kilo eksik ile dogmus.. Su anda, 3.5 kilo doganlara gore 1 kilo eksigi kalmis. Acele etmeyin, aynen bu sekilde devam edin. Gunde en az 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|