Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonuçları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil sonuçları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynep0646 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 208
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonuçları
    Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 00:05

merhaba hocam 6 yaşında ki kızım 10 güne bir ateşleniyor kendi isteğimle bu tahlilleri yaptırmadım lütfen değerlendirir misiniz ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 01:05
Enfeksiyoz Mononukleoz veya, Coxsackie virus enfeksiyonu gecirmis, ateslenmesi bu virusler nedeni ile..
Her hangi bir tedavileri YOKTUR, gerekmez de... 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2019 Saat 11:44
Merhaba hocam ateş düşürücü bile vermeden o süreci atlattık ama sadece bir gün iyi oldu bu sefer öksürük başladı sizin öksürüklü hastalıklar tablosunda bir yere koyamadık maalesef durumumuzu ilk önce sadece gece nöbet şeklinde vardı bir kere öksürmekten kustu baya balgam çıkardı sonra öksürük arttı gündüzde öksürüyor ateş yok halsizlik var kaş gündür okula gitmiyor diye babası doktora götürdü macrol vermişler kullanmayı düşünmüyorum ama ciğerleri dolu demiş korkmuyorda değilim :( hocam birde d vitamini düşük ondan bu kadar sık hastalanıyor demiş sizce o kadar düşük mü teşekkür ederim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2019 Saat 19:28
Oksurebilen bir cocukta, NASIL OLURDA, "cigerleri dolu" olabilir??  Kasten sizi korkutmak ve bir cuval ilac
 yazabilmek icin yapilan sahtekarliklar.

Dunya'da bir tek Turk cocuk doktorlari, atesi olmayan bir cocuga Antibiyotik yazacak kadar ahmaktirlar!! 
Cigerleri dolu olan bir cocukta, nasil olurda ATES olmaz??  Soylediklerinin tamami yalan. 

Evet, her Turk cocugunda oldugu gibi, sizin cocukta da, D vitamini asiri dusuk.
1 ay ara ile 2 ampul Dvit3 icirin, Ocak ayinda tekrar olcturup bana yazin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Eki 2019 Saat 03:10
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2019 Saat 20:40
Hocam ben evde yokken eşim ilacı bir kere vermiş ama burada doktorların antibiyotik başladı mu yarım bırakılmaz diye bir fikri var ama sizin yazdıklarınızdan böyle bir şey olmadığını okumuştum o yüzden ilacı kesiyorum.çok fazla güneşte olan bir çocuk Ten rengi bile baya koyulaştı buna rağmen neden sürekli düşük oluyor başka sebebi olabilir mi? Hastayken d vitamini ampul kullanabilir miyim ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2019 Saat 03:13
365 gun, en az 20 dakika guneste kalirsaniz, D vitamini IHTIYACINIZI KARSILARSINIZ. 
Antibiyotik gerekmiyen bir durumda baslanmis olan antibiyotik, BAL gibi de birakilir. 
Antibiyotik gereken bir durumda da; ates dustukten sonra birakilabilir. Illaki 7 veya 10 gun olmasi diye bir
 sacmalik YOK. 
Her halukarda, D vitaminini kullanabilirsiniz. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Eki 2019 Saat 03:14
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2019 Saat 21:23
Merhaba hocam d vitamini ampul prospektüsünde börekle ilgili ciddi uyarılar var benim kızıma da doktor böbrekte kristalleşme ve damar genişlemesi var demişti bu durumda kullansam bir sorun olur mu?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2019 Saat 22:22
Hayir, benim dedigim dozlarda bir zarari olmaz.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.