|
Kendimle ilgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kimsesizmercimek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kimsesizmercimek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2019 Saat 12:35 |
Merhaba hocam,
Disime kanal tedavisi yapilirken, kanal acmakta kullanilan egenin ucu kirildi ve cikaramiyorlar. Muhtemelen bir problem yaratmayacagini, kucuk bi ihtimal de olsa lezyon yaparsa disimin cekilmesi gerekecegini soylediler. Malzeme implantta kullanilan malzemeymis. Mecbur dediklerini dinleyip disimin dolgusunu yaptirdim uzerine. Bu bir sorun teskil eder mi sizin fikrinizi almak isterim. Ozellikle mr cekimi sirasinda vucuttaki metallerle ilgili bir seyler okudum, dogruluk payi var mi bilmiyorum. 😏 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogrusu, dogrudan bir bilgim yok!! AMA; MR ve metal iliskisi OLABILMESI ICIN; o metalin; manyetik ozelliginin (miknatis etkisinin) olmasi gerekir. MR, sadece miktatis etkisi gosterin metallerde etkilidir. Sorun olsa, butun implantlarda da olurdu. |
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba. Ben de yıllar önce aynısını yaşadığım için paylamak istedim. Dişime kanal yaparken eğeyi içinde kırdı hekim, sonra bir şekilde tamamladı işlemi. Bana da gerçeği söyledi. Sorun yok şimdilik dedi. Ama 1 sene sonra dişte enfeksiyon oldu ve dişimi çektirmek zorunda kaldım. Yerine implant yapılması gerektiği için de dişimi kaybetmeme vesile olan doktordan implant parasını aldım. Sağlam dişimi kaybettim sonuçta. Genelde hekimler başımıza gelebiliyor diyolar ama tecrübeli olanlarda olmuyor bence. SiZe de çok geçmiş olsun. Umarım dişte sorun olmaz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayret bir sey!! Marangoz bile, kullandigi matkap ucunun;ne kadar bastirir/zorlarsa, kirilacagini bilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|