|
Bas agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eki 2019 Saat 21:47 |
Hocam bu defa kendim için size birşey danisacaktim benim sol kulak arkama sanki bıçak sokulmuş gibi ani sancılar girmeye başladı saniyeler sürüyor ama cok can yakıcı birden giriyor 11 saniye suruyor ve sonra geçiyor kulak kepcem ve çevresine neden olabilir. bazen gunde 1 veya 2 defa olurken bazende defalarca tekrarliyor. Simdiden tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 saniye suruyor hocam yanlis yazmisim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tic douloureux (agrili tik) olabilir. Oldugu gun: Novalgin tablet, gunde:2x2 tablet alin.. Oldugu anda: Dayanabileceginiz kadar sicak (utu ile isitilmis) havluyu agriyan bolgeye bastirin. Yorgunluk, Stres, kilo kaybi gibi durumlarda olur.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam sicak uygulamayi deniyecen emziriyorum novalgin kullanabilirmiyim bebegim 1.5 yaşı da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanabilirsiniz.. Cok enteresandir: Novalgin'in ignesini, ates sikayeti ile Acile gittiginizde, bebeklere damardan veriyorlar... Ama siz cocuga surubunu verseniz, kiyametleri koparirlar.. Takmayin kafaniza, kullanin.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam İYİKİ varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|