|
Grip mi nezlemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ebru1982 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2019 Saat 23:03 |
Hocam 3.5 yaşında.3 gündür burnu akıyor beyaz şeffafa yakın yumurta akı şeklinde.Ağzının içinde yanaklarının iç kısmında aftlar var.dilinin üstünde beyaz bi tabaka var.Nefesi kötü kokuyor.öksürük yok ama ara sıra burnunu çekince öğürtüyle karışık öksürüyor.Ateşi yok.Hareketli ama huysuz.Gece boyun kısmı su içinde kalıyor.Sürekli burnunu çekiyor.polenli Bal dışında herhangi bişey vermedim? Doktora gitmeyi korkuyorum artık yine tahlil yapıp notrofil yine düşmüş diye kafayı yedirtecekler yoksa en sonunda bana:( herhangi bişey vermelimiyim bal dışında?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nezle; Gribin Turkcesi!!! Ayri hastaliklar degil. Atesi yoksa; antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|