Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip mi nezlemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip mi nezlemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ebru1982 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ebru1982 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip mi nezlemi
    Gönderim Zamanı: 14 Eki 2019 Saat 23:03
Hocam 3.5 yaşında.3 gündür burnu akıyor beyaz şeffafa yakın yumurta akı şeklinde.Ağzının içinde yanaklarının iç kısmında aftlar var.dilinin üstünde beyaz bi tabaka var.Nefesi kötü kokuyor.öksürük yok ama ara sıra burnunu çekince öğürtüyle karışık öksürüyor.Ateşi yok.Hareketli ama huysuz.Gece boyun kısmı su içinde kalıyor.Sürekli burnunu çekiyor.polenli Bal dışında herhangi bişey vermedim? Doktora gitmeyi korkuyorum artık yine tahlil yapıp notrofil yine düşmüş diye kafayı yedirtecekler yoksa en sonunda bana:( herhangi bişey vermelimiyim bal dışında?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2019 Saat 04:30
Nezle; Gribin Turkcesi!!!  Ayri hastaliklar degil. 
Atesi yoksa; antibiyotik gerekmez. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.