Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kalp çarpıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kalp çarpıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 383
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kalp çarpıntısı
    Gönderim Zamanı: 07 Eki 2019 Saat 02:03
Merhabalar hocam benim bir kaç gündür sürekli olan kalp çarpıntım oluyor sinirlenince ve heyacanlanınca dahada hızlanıyor bu kalp çarpıntısı olmadan öncede halsizlik baş ağrısı yaşadım tansiyonum 9 6 çıkıyordu kendimi hep yorgun hissediyorum sabah uyandıktan en az iki üç saat sonra kendime gelebiliyorum birde fazla et tüketiymiyorum kansızlık çarpıntı yaparmı bu arada ben sizin eski maillerinizi elimden geldiğince okuyorum bazı üyelerin şikayetleri benimkine benziyor siz onlara panik atak belirtileri demişsiniz acaba bendede böyle bir durum olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkurler saygılar... 

Düzenleyen turnam - 07 Eki 2019 Saat 02:06
Yukarı Dön
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eki 2019 Saat 02:07
38 yasında 45 kiloyum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eki 2019 Saat 05:04
Hipertiroidi olabilir. 
Bir Endokrin doktoru gorsun. 
Yukarı Dön
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2019 Saat 00:45
Hocam malesef ki direk endokrin Dr una gidemiyoruz önce dahiliye gittim tahlil yaptı normal çıkınca yönlendirmedi kardiyoloji ye gitmem gerekiyor çarpıntı ilacı verdi concor yarım içtim halen kalp atışımı yoğun bir şekilde hissediyorum kuzenim hemşire nabzımı ölçtü dk da 65 dedi çok normalmiş psikolojik olduğunu söylüyor bu arada hocam çok sinirliyim heyecan ve korku olunca merdiven çıkınca kalp atışımı ağzımda hissediyorum ben size sonucu yinede yolluyorum buradaki hiç bir dr a güvenmiyorum tekrardan yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkurler saygılar..
4GP.ME/ebtc/1570657033597.jpg

Düzenleyen turnam - 10 Eki 2019 Saat 00:46
Yukarı Dön
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2019 Saat 00:48
Birde dvit düşük 5 6 ay önce 2 ampul içmeme rağmen
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2019 Saat 03:34
Hipertiroidi degil.. 
Aclik Kan Sekerinize bu yakinlarda bakildi mi? Bakildi ise, sonucunu yazabilirmisiniz? 
1 Ampul Dvit3 daha icin. Yilbasina dogru tekrar D vitamini seviyenizi olcturun. 
Yukarı Dön
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2019 Saat 06:42
Evet hocam hemen 1 tane içtim açlık kan şekerim 91 mg/dL referans aralığı 55  115 hgb 11 70 sınırda acaba labaratuar da hata olabilir mi çünkü bağırsaklarım gece özellikle hareketli hiç kilo alamıyorum 1 sene önce bende Troid için ultrason çekildi nodul çıktı Dr ilaçlık değil demişti yada antitpoyada mı baktırsam 

Düzenleyen turnam - 10 Eki 2019 Saat 07:12
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2019 Saat 18:22
Geriye kaliyor, sinirsel durumunuz. Sizi uzecek, kaygilandiracak olaylardan uzak durun, EGER, devamli
 boyle konulari kafaniza takiyorsaniz, bunlar da yapar. 
Boyle bir durum VARSA; Atarax tablet, Aksamlari 1 tane alin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.