|
Idrar yaparken agri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eki 2019 Saat 13:50 |
Merhaba hocam.5yasinda oglum 3gundur sabahlari genelde cis yaptikda karninin tam alti pipisine yakin kisim agridigin soyluyo.ama boyle aci izdirab gibi halide yok gayet keyfi yerinde bizar gribal durum var sadece.neden ola biler?her sabah diyo bu sikayetleri cok takmadim ama hergun hergun soyledikce tedirgin oldum.su iciyo bol bol
|
|
![]() |
|
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bide bi kac kes oyuna dalip cisini altina yapdigi oldu .bide kecen sabah kalkti tuvalet doluydu diye bekle bekle tutamadi altina yapti.yoksa genelde hep tuvalete gider
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117732 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Erkeklerde IYE olmaz.. Tek istisnasi, Sepsis esnasinda, kana karismis olan mikroplar, bobreklerden suzulurken, yukardan asagi inerek, sistit yapabilirler. Tas veya kum dokuyor olabilir. Bir Idrar Tahlili yaptirip, bana yazin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|