|
Dilde Pas |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
bugu
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Dilde PasGönderim Zamanı: 01 Eki 2019 Saat 22:21 |
|
Hocam selamlar, 53 aylık oğlum hastalandı. ateşi 38 civarında geziyor, ballı limon, coldmix yapıyoruz burnunu temiz tutuyoruz,bir kez ılık duş aldırdım, bir kez kustu geniz akıntısı midesine dokundu sanırım köpük köpük kustu.
Bugün diline baktım pas gibi geldi emin olamadım. fikrinize ihtiyacım var hocam. ![]() Düzenleyen bugu - 01 Eki 2019 Saat 22:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2019 Saat 23:15 |
|
Pas YOK.. Enfeksiyona bagli Pas oldugunda, beyaz Zemin ustunde gorulen, kirmizi noktalar halindeki "TAD papillalari" gorulmez olurlar. Bu tip PAS, aclik veya kusma sonucu olusur. NOT: Kizil hastaliginmda cok farkli bir dil yapisi olusur. Ilk gunler; Kirmizi cilek, sonralari beyaz cilek manzarasi olur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Eki 2019 Saat 18:31 |
|
![]() |
|
bugu
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eki 2019 Saat 14:20 |
|
Allah razı olsun hocam, oğlum 26 günlükken bir doktor(!) antibiyotik yazmıştı ve bu durum kafama yatmadığı için internette araştırma yaparken rastladım yazılarınıza. Hakkınız nasıl ödenir bilmiyorum. çok teşekkür ediyorum. karşılıksız böyle bir iyiliği bu zamanda kimse yapmaz, siz bir melek olmalısınız. minnettarım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eki 2019 Saat 18:24 |
|
Zamanla sizlerde tecrubeleriniz ile, bunlarin ne MAL olduklarini goreceksiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|