Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çokça teşekkürler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

çokça teşekkürler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lorens Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lorens Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: çokça teşekkürler
    Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2019 Saat 14:09
2011 yılından beri forumda sorulara yazılan cevapları okuyorum. yaklaşık 5 gündür tek tek linkleri açıp okuyup cevaplarınıza göre not alıyorum.  Kendimi ders çalışır gibi hissettim:) Şunu farkettim. 2011-2012 yıllarında sakince cevaplar verirken ilerleyen dönemlerde doktorların yaptığı yanlış teşhis ve çocuklara uygulanan yanlış tedaviler sizi çıldırtmış. Ben bilginiz ve emeğiniz karşısında sadece eğiliyorum. Ellerinizden öperim. Okumaya devam ediyorum. Bittikten sonra yazacaktım ama tutamadım kendimi.

Çokça sevgiler, teşekkürler emekleriniz için.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2019 Saat 19:06
Meslek hayatim boyunca, bebeklere bir igne gerektiginde bile kili kirk yarardim.. 
Antibiyotik igne gerekecek kadar agir hastalara bile 1 igne verir ertesi gun, tekrar gorur, gerekirse 2. igneyi
 verir, ertesi gun GENE cagirirdim. Bu sekilde, 3 igneden fazla igne yaptigim hastam olmadi. Ignelerden 
sonra, agizdan antibiyotik ile devam ederlerdi..
Simdiki OKUZLER; kafadan 10 igne veriyorlar! 

Hele hele, Parasetamol zehirlenmesi ile cocuklari oldurenleri asla affetmeyecegim.. 
Bir defa kusana bile Serum takanlar, 
Yok 1 yas, yok 6 ay kontrolu diye abuk subuk tahliller isteyenler, 
Olmayan hastaliklari tedavi edenler..
Sunu yiyin, bunu yemeyin diyen soytarilar.. 
Bunlar beni; siradan bir cocuk doktoru zannediyorlar!!! 
Ogrenecekler...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Eyl 2019 Saat 19:09
Yukarı Dön
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 467
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2019 Saat 22:26
     Hocam ne kadar ince ve ne kadar prensiplisiniz. O kadar özenlisiniz ki yazarken imla kurallarına bile dikkat etmeniz, tepeden tırnağa hassasiyetiniz, sonsuz teşekküre layık sizin gibi özenli bir doktor bilmiyorum. Keşke sayısı her geçen gün artsa. Ama çok zor. Sizin hayat tarzınız özenli, noktalamalar bile. Mükemmelsiniz hocam. Ülkemizin sizin gibi insanlara ihtiyacı var. Tek anlamadığım nokta bu kadar düşünceli ve hala ülkesine hizmet etmek isteyen bir insanın burada olmayışı.
      Varlığınız, sabrınız, emeğiniz, yüreğiniz için Sonsuz teşekkürler...👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼💐💐💐💐💐
Yukarı Dön
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2019 Saat 23:58

Düzenleyen kıvanç - 27 Eyl 2019 Saat 00:00
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.