|
çokça teşekkürler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lorens ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2019 Saat 14:09 |
2011 yılından beri forumda sorulara yazılan cevapları okuyorum. yaklaşık 5 gündür tek tek linkleri açıp okuyup cevaplarınıza göre not alıyorum. Kendimi ders çalışır gibi hissettim:) Şunu farkettim. 2011-2012 yıllarında sakince cevaplar verirken ilerleyen dönemlerde doktorların yaptığı yanlış teşhis ve çocuklara uygulanan yanlış tedaviler sizi çıldırtmış. Ben bilginiz ve emeğiniz karşısında sadece eğiliyorum. Ellerinizden öperim. Okumaya devam ediyorum. Bittikten sonra yazacaktım ama tutamadım kendimi.
Çokça sevgiler, teşekkürler emekleriniz için.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Meslek hayatim boyunca, bebeklere bir igne gerektiginde bile kili kirk yarardim.. Antibiyotik igne gerekecek kadar agir hastalara bile 1 igne verir ertesi gun, tekrar gorur, gerekirse 2. igneyi verir, ertesi gun GENE cagirirdim. Bu sekilde, 3 igneden fazla igne yaptigim hastam olmadi. Ignelerden sonra, agizdan antibiyotik ile devam ederlerdi.. Simdiki OKUZLER; kafadan 10 igne veriyorlar! Hele hele, Parasetamol zehirlenmesi ile cocuklari oldurenleri asla affetmeyecegim.. Bir defa kusana bile Serum takanlar, Yok 1 yas, yok 6 ay kontrolu diye abuk subuk tahliller isteyenler, Olmayan hastaliklari tedavi edenler.. Sunu yiyin, bunu yemeyin diyen soytarilar.. Bunlar beni; siradan bir cocuk doktoru zannediyorlar!!! Ogrenecekler... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Eyl 2019 Saat 19:09 |
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ne kadar ince ve ne kadar prensiplisiniz. O kadar özenlisiniz ki yazarken imla kurallarına bile dikkat etmeniz, tepeden tırnağa hassasiyetiniz, sonsuz teşekküre layık sizin gibi özenli bir doktor bilmiyorum. Keşke sayısı her geçen gün artsa. Ama çok zor. Sizin hayat tarzınız özenli, noktalamalar bile. Mükemmelsiniz hocam. Ülkemizin sizin gibi insanlara ihtiyacı var. Tek anlamadığım nokta bu kadar düşünceli ve hala ülkesine hizmet etmek isteyen bir insanın burada olmayışı.
Varlığınız, sabrınız, emeğiniz, yüreğiniz için Sonsuz teşekkürler...👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼💐💐💐💐💐 |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Düzenleyen kıvanç - 27 Eyl 2019 Saat 00:00 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|