|
Sağ alt kasık ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2019 Saat 22:05 |
Hocam merhaba
Oğlum 6 yaşında 3 gün önce akşam sağ kasık kısmı arıyordu. Ama ara ara gelip giden bir ağrı.. ben apandisit mi acaba diye korktum, hastaneye mi gitsek diye düşünürken sizin eski yazılara baktım.. apandisit ağrısı sürekli ve artan bir ağrı diye okuyunca gitmedik hastaneye.. Bugün akşam yine aynı yerde ağrısı oluyo ara ara.. hatta hem acıyo hem ağrıyo diyor.. çok şiddetli değil şimdilik ama rahatsız ediyor.. böyle spesifik bir yer gösterince de korkuyoruz.. Sebebi ne olabilir hocam,dikkat etmemiz gereken birşey varmı..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118260 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptigi; "asiri bir fiziksel hareket" sebep olmus olabilir. Istirahat etsin.
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Ertesi sabah wc de kabız olduğunu gördüm, keçi kakası gibi yapmıştı.. sonrasında incir filan yedirdim, akşamına rahat çıktı tuvalete,ağrısı da geöti..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118260 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kabizliktan mis…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|