|
Sorularım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fatma8266
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: SorularımGönderim Zamanı: 12 Eyl 2019 Saat 18:13 |
|
hocam merhaba . Birbiri ile alakasız sorularıma vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum
1_ kızım 17 aylık 11 kilo. Her sabah uyandığında direk 300 ml süt içiriyorum hepsini içiyor ondan 1,5 saat sonra yumurta peynir v.s. Kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum ama yemek istemiyor. Tek başına sütü öğünden saymıyorum acaba yanlış mı yapıyorum üzerine kahvaltı vererek¿ 2- küçük kızım 1 aylık 4.400 kilosu 56 cm boyu , nerdeyse yanına dönüyor ve ağlarken kendini kaldırıp omuzuma atıyor nerdeyse beli ile birlikte başını tutuyor bunlar mümkün mü hocam sevinmelimiyiz yapabilir mi bazı bebekler bu normal mi ¿ 3- bir aylık kızımı halen emzirmeye uyandırmam gerekirmi çünkü bazen özellikle gece nerdeyse 5-6 saat uyuyor ve ben uyandırmak konusunda kararsız kalıyorum¿ 4-hocam eski maillerde aradım bulamadım . Buğday ruşeyni hakkında ne düşünüyorsunuz kızıma yedirsem mi ¿ 5- hocam o zamanlar sizin yazılarınızdan habersizken yani büyük kızım 2 aylıkken rotarix aşısı doktorun bizi yanlış yönlendirmesi sonucu sağlık ocağı aşıları ile aynı gün olmadı, sanıyorum 3 gün ara ile oldu fakat sonra sizin yazılarınızı okuyunca 4 aylık aşısında rotarix in ikinci dozunu diğer aşılarla aynı gün yaptırdık. Bu durumda aşının koruyuculuğu oluyor mu yani tek dozu mu tutmuş oluyor hocam¿ Düzenleyen fatma8266 - 12 Eyl 2019 Saat 18:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2019 Saat 19:37 |
|
1- Sutu NIYE ogunden saymiyorsunuz?? Kendinizde bir denesenize!!! Kahvaltiyi, oglen verin... 2- Uzulecek veya sevinecek bir sey yok! Her Bebek davranisi farklidir. Bunu bir; "yarisma" vesilesi yapmiyoruz. 3- Uyandirmayin. Acikinca zaten uyanir ve emmek ister. 4- Ruseym??? Gunumuz "moda" palavralarindan biri.. Dikkat edin, bu tip doktorlar; Hem "Sakin ekmek yemeyin, ölursunuz." derler, hem Ruseym verirler.. 5- Oldugu kadar.. Sunu Unutmayin, Turk doktorlari ASLA Asilar hakkinda en ufak bir yazi okumamislardir. Birakin kitaplari, asilarin prospektuslerini bile okumazlar.. O yuzden benim; asilar hakkindaki yazilarimi iyi okuyun, hatta ezberleyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|