|
Bit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlemay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2019 Saat 11:20 |
Merhaba Kadir bey,
1 ay önce kızlarım ve ben bitlendik. Şampuanlarla (kwellda) Temizlik yaptik, eşyalarımızı yıkadım, temizledim. Hergün bit tarağı ile taradım, 1 hafta sonra tekrar şampuan yaptım,kalanları elimle temizledim. Tam 1 ay sonra şimdi tekrar bitlenmisiz. Bu yeni bi bulaşma mi? Yoksa tam temizlik saglayamadigimiz için mi tekrarladı? Şimdi tekrar kwellda yapacağım hepimize, sosyal ortamlarda da çok bulunmuyoruz, okullar da kapalı, biz bu biti nerden bulduk 🙄
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birisinden bulasiyor.. Bit mi gordunuz, yoksa, sirkelerini mi?? Bazen bitler öldugu halde, icinden "yavsak" (bitin yavrusuna denir) cikmis, yumurta kabuklari, saclara yapisik halde uzun sure kalabilirler. Bunlarin bir zarari yoktur. AMA, canli "Bit" gordunuz ise, ilaci tekrarlayin. |
|
![]() |
|
ozlemay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet,canlı bit buldum 3 yaş kızımda.
Büyük kızımda ve bende çıkmadı,biz de kwellda yaptık 1 hafta sonra tekrar edeceğim. Tek gittiğimiz yer park, sosyal başka ortamımız yok. Orada da çocuklarla çok samimi olup oynamaz. Artık başka park bulacağız gitmek için, başka çare kalmadı. Yanıtınız için çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eve gelenler de tasiyabilir. Onlara dikkat edin. Oyle Park'tan filan bulasmaz. Yakin temas olmasi gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|