|
Lenf nodlari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2019 Saat 22:40 |
![]() ![]() Doktor bey iyi gunler kizim 2 yasinda 91 cm 13 kilo karin agrisi huzursuzluk gece salya bolca burun kasintisi icin doktora gittik idrar tahlili kulturu gaita tahlili ve ultrason yaptirdi idrar kulturunde birsey cikmamis idrar tahlil ve gaita sonucunu yukledim yalniz gaita maya sporlari goruldu yaziyor ona biraz takildim cunku gecmeyen yesil kakamiz devam ediyor ama en merak ettigim kasiklarinda lenf nodlari goruldu dedi doktor karin agrisi devam ettigi icin augmentin yazdi idrarinda koku ve koyuluk oldugu icin daha once keske antibiyotik kullansaydiniz dedi bu antibiyotigi kullanin maya hucresi icin enterogermina kullan dedi lenf nodulleri benim hep okudugum bogazda cikiyor hastaliklardan sonra kasiklarda cikmasi cok korkuttu beni doktor bey beni aydinlatirmisiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de, "Gebelik testi" yapsa idi!!!! Bir o kalmis!!! SAKIN, o SALAGIN lafina ( idrarinda koku ve koyuluk oldugu icin daha once keske antibiyotik kullansaydiniz dedi… ) kanip; Antibiyotik filan baslamayin... Bu sahtekarlarin butun gayesi cocugunuzu bir kere antibiyotiklere alistirmak!! Ondan sonra da, bir daha doktorlardan pacanizi kurtaramazsiniz. O Lenf nodlarinin hicbir onemi yoktur, hemen hemen herkeste vardir. SAKIN Antibiyotik vermeyin. |
|
![]() |
|
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam doktor bey peki kurt olabilir mi onun icin ilac kullansam mi alerjik bir cocuk hic antibiyotik bile kullanmadik eger kullan derseniz kilosuna gore ne kadar kullanmam lazim , lenf nodlarinin takibi gerekir mi benim yegenlerimde hep bogazda var 2 yasinda kasikta buyuduklerini ilk defa gordum bir de maya sporlari icin tavsiyeniz var mi cevaplariniz icin cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Kurt olabilme" ihtimalini soylemedim, zira Gaita tahlilinde, Parazit ve yumurtalari gorulmedi diyor.. Tabii bu incelemeyi yapana ne derecede guvenilir o baska konu. Salya ve burun kasintisi Barsak kurtlari icin manidar. Andazol surup: ilk gun 2 olcek, 15 gun sonra gene 2 olcek verin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|