|
Gecmeyen yesil kaka |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Feyza13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gecmeyen yesil kakaGönderim Zamanı: 03 Eyl 2019 Saat 10:06 |
|
Merhaba doktor bey anne sutu alan bebeklerde yesil kakayla ilgili cevaplarinizi biliyorum fakat benim oglum 15 aylik ve bir kac aydir surekli yesil kaka yapiyor bu durum normal mi yani ek gidayi da az aliyor pek sevmiyor genelde bi sıkıntu belirtisi mi acaba . sut alerjisi vardi gecti diye teshis edilmisti ama onunla alakali olabilir mi endiseleniyorum. Cevabiniz icin tesekkur ederim iyi calismalar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2019 Saat 19:38 |
|
Sut allerjisi mi?? Sizi iyi kaziklamislar.. Yesil kaka: 1- Kalorisi fazla gida aldiginda, 2- Ispanak, Pazi gibi genis yaprakli sebzelerden yediginde, 3- Fazla yagli, yumurtali gida yediginde olur. Ayrica da; kakaya bakarak, bir hastalik teshis etmeden once, KILOSUNA bakin!!! Kilosu giderek azaliyor ise, hastaliktir, kilo artisi devamli ise, hastalik degildir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|