|
Kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Özyugu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2019 Saat 21:35 |
Doktor bey resim atmaya çalıştım kızım akşama kadar kaka yapmadı bolca bir gaz cikarmadan sonra nohut gibi 2parca kakada sonra bunu yaptı bu nedir doktor bey
|
|
Güneşim
|
|
![]() |
|
Özyugu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızım 3 yaşında gelen şey hafif yağlı gibiydi yada mukus mu bilemedim ama yapışkan birseydi
|
|
Güneşim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedigi bir sey(?) dokunmus. Hicbir sey yapmayin, 1-2 gunde gecmezse, tekrar yazin.
|
|
![]() |
|
Farklı birşey yemedi doktor bey 🤔
Bugün hiç kaka yapmadı bu yaptığından sonra tekrar tuvalete gittiğimizde bol gaz çıkardı biraz idrarin içinde köpüklü yapışkan birşey vardı ve poposunu sildim orada vardi.mikrop mu almış yediği birşey alerji mi yapmış
|
|
Güneşim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerji degil. Yedigi bir gidadan degisik bir Bakteri almis. Takip edelim.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ağu 2019 Saat 05:46 |
|
![]() |
|
Doktor bey ben başka başlıkta açmıştım kizimin imminolojik rahatsızlığı var.size bugun aticam hg da bugün baktiricam ama ben kakada reduktan madde hakkında bilgi almak istiyorum.kizimin kakası böyle arada anormal olabiliyor ve kan görebiliyoruz.igg değeri düşük olduğu için bağırsakları çok hassas ve normal çocuğa dokunmayan şeyler benim kziima etki ediyor olabilir mi?
Düzenleyen Özyugu - 20 Ağu 2019 Saat 09:24 |
|
Güneşim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Immunolojik rahatsizligi oldugunu, kim ve neye dayanarak soyledi? Enizdeki Bununla ilgili tahlilleri bana yazin. Reduktan maddenin dikkate alinmasi icin, DEVAMLILIK gostermesi sarttir. Ara ara bakilan tahlillerde farkli sonuclari cikarsa, reduktan maddeyi ciddiye almayin. Birde; 3 yasinda, IgG: 3,45-12,36 g/L araligindadir. Turkiye'deki SAHTEKAR laboratuvarlar, Eriskin degeri olan: 6,39-13,49 araligini yazarlar. Ahmak doktor da bu degere gore sacma sapan teshis koyar. Buna dikkat edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ağu 2019 Saat 19:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|