|
Diş Dolgusu yapılsın mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2019 Saat 16:00 |
Hocam 8 yaşındaki kızımın azı dişlerinde kırılma oldu ve kırılan kısım tarafından siyahlaşmaya başladı bugün başka bir dişimizin dolgusu düştü ve onu yeniletmeye gittiğimizde o 2 dişinde yapılması gerektiği belirtildi. Zaten belliydi dolgu yapılması yemek yerken yiyecek kırılan kısmın içine giriyor ve çocuk huzursuz olup ben orayı kürdanla temizliyordum. Daha önce 2 dişe dolgu yaptırdığımız için çocuk geriliyor diş aletlerinin sesinden ve haliyle yaptırmak istemiyor. Yaptırmak istemezsemde 1 sene içinde baya bir açılma oldu dişte yani bu diş bizi alttaki diş çıkana kadar bekletmez illaki ağrır ve çekim gerekir ama kalıcı diş çıkana kadar da bu dişleri sağlam bir şekilde ağızda tutmamız gerekiyor. Dişleri fırçalasak ta okulda flor kaplatsak ta dişlerin çürümesinin önüne geçemiyoruz. Size sorum bu 2 azı diş için dolgu yaptırayım mı yoksa günden güne siyahlaşıp çürümesine ve içine yiyecek kaçacak kadar oyuk olmasına rağmen müsade mi edeyim yoksa dolgu yapıp gidebildiği yere kadar gitsin mi ? Bu arada dişlerini çalıştığım üniversitenin diş fakültesinde yaptırıyorum özele götürmüyorum herşey bana kalmış ticari bir amaç yok yani ortada randevu bile zor alınıyor personel olmama rağmen hocam fikriniz nedir siz ne derseniz öyle yapayım sevgiler saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuk yaptirmiyorsa, yapilacak bir sey yok!! Onlara kalsa Genel anestezi verelim derler!! Bunlar hep, Fluor kullanilmadigi icin oluyor. Sirf cikarlari yuzunden bu disciler ( hatta Universiteler); Fluor aleyhinde yalanlar soyluyorlar. Fluor ile ilgili yazilari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|