|
Burun tikanikligi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3515 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Burun tikanikligiGönderim Zamanı: 18 Ağu 2019 Saat 02:04 |
|
Kadir bey merhaba , oğlum 3 yaşında son 10 gündür soğuk algınlığı var burun akıntısı koyulaştı iyileşiyor derken tekrar başa döndük ateşi 37.5 38 lerde seyrediyor .eski yazılari sürekli okuyorum.iki cocugumuda soylediklerinizi uygulayarak büyütüyorum şükür .ama bu burun tıkanıklığı bizi mahvetti.ne gece uyku var ne gündüz .ağzı burnu hep yara oldu.akıntı koyu ve burnu hep tıkalı. iliadin kullandık cold mix kullaniyorum .ılık duş yaptırdım .varmı başka oneriniz. Bu böyle daha ne kadar devam eder.ateşte tıkanıklıkta geçmiyor. balgamlı öksürük te var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2019 Saat 04:31 |
|
Bazi viruslar bir defa burun icindeki hucreleri yerlestiklerinde, uzun sureli hastalik yaparlar ZIRA: 1- Grip viruslari genellikle; "Lytic enfeksiyon' yaparlar. Hucre icine girerler, orada replikasyon denilen ureme hadisesini hucrelerin kendisine yaptirilar. Olgunluga eristiklerinde, hucreyi parcalayarak disari cikarlar ve yeni hucreleri enfekte ederler. Bu esnada vucudun bagisiklik sistemi bu viruslari ve virus ihtiva eden hucreleri tanimasini ogrenir ve bunlari yok eder. 2- Influenza virusu(Grip virusu) harici viruslardan bazilari, "Persistent enfeksiyon" yaparlar. Hucre icinde viral replikasyon devam ederken, hucre bolunmeye devam eder ve olusan yeni hucreler de viruslari ihtiva ederler. Bagisiklik sistemi eski ve icinde virus olan hucreleri yok ederken, bir yandan yeni hucreler olustugu icin, iyilesme uzun surer. Bu tip enfeksiyonlarda, vucut isisini arttirmak ile bu hucrelerin zayiflamasi saglanir ve hastalik onlenir. Bu yuzden, boyle bir enfeksiyondan, ATES DUSURULURSE, hastalik ates sonra dusse bile uzun surer. Sarip sarmalayin, sicak bir seyler icirin, terleme ile birlikte hastalik biter. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Ağu 2019 Saat 04:33 |
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3515 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2019 Saat 07:21 |
|
Kadir bey o kadar zor ki bişeyler yedirip içirmek. .herşeye ağlar vaziyette zaten şu an.sarıp sarmalamak ta sıcak.bişeyler icirmekte mümkün değil gibi.bunları yapmazsam daha çok mu cekicez bu hastalığı. Ateşi dusurmek için hiçbir şey yapmadik zaten sadece bir kez dolven verdik.burnu hiç acilmiycak sanki.bugün 4.gün .arada açılır en azından biri acilir diye bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2019 Saat 20:16 |
|
Ara ara Iliadin damla ve ColdMix kullanin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|