|
Kusma!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurcuKoyuncuoglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurcuKoyuncuoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2019 Saat 10:07 |
Oğlum 2 gün önce dışarıda az hamburger ve dondurma yedi, gecesi kusmaya başladı 2 kere, sonra sabahta devam etti su ve sıvı şeyler vermeme rağmen hep kustu, gün içinde de ateşi çıktı ve halsiz olumca istememe rağmen ateş düşürücü verdim. Cezayirde yaşıyoruz, doktora gitmeden önce bin kere düşünüyoruz ama yine de gözden kaçan bir şey olmasın dedik ve gittik, önemli bir şeyi yok demesine rağmen motillium, ateş düşürücü ve Josacine verdi!!!! Eve geldik hiçbirini vermedim kusmayı önlemek iyi değil diye araştırmıştım, gece de durdu kusma ve ateş çıkmadı. Fakat sabah tekrar kusmaya başladı içtiğini çıkardı, Türkiyedeki doktorunu aradım antibiyotiği verebilirsin dedi verdim fakat içtikten hemen sonra kustu onu da, nasıl bir yol izleyeceğiz birkaç gün sonra Türkiye’ye gelicez, sorunun ne olduğumu bilmeden ilerleyemiyleuz da acil yardım edebilir misiniz, teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Antibiyotik vermeyin. Salak bunlar!! Antibiyotikler, barsak icine nasil gidecek ki?? Arkadan ishal gelecek, ishal ile mikroplar atilinca, ates duser. Ishal ve kusma ile ilgili eski soru-cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|