Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusma!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kusma!!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BurcuKoyuncuoglu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Nis 2019
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BurcuKoyuncuoglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kusma!!!!
    Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2019 Saat 10:07
Oğlum 2 gün önce dışarıda az hamburger ve dondurma yedi, gecesi kusmaya başladı 2 kere, sonra sabahta devam etti su ve sıvı şeyler vermeme rağmen hep kustu, gün içinde de ateşi çıktı ve halsiz olumca istememe rağmen ateş düşürücü verdim. Cezayirde yaşıyoruz, doktora gitmeden önce bin kere düşünüyoruz ama yine de gözden kaçan bir şey olmasın dedik ve gittik, önemli bir şeyi yok demesine rağmen motillium, ateş düşürücü ve Josacine verdi!!!! Eve geldik hiçbirini vermedim kusmayı önlemek iyi değil diye araştırmıştım, gece de durdu kusma ve ateş çıkmadı. Fakat sabah tekrar kusmaya başladı içtiğini çıkardı, Türkiyedeki doktorunu aradım antibiyotiği verebilirsin dedi verdim fakat içtikten hemen sonra kustu onu da, nasıl bir yol izleyeceğiz birkaç gün sonra Türkiye’ye gelicez, sorunun ne olduğumu bilmeden ilerleyemiyleuz da acil yardım edebilir misiniz, teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2019 Saat 19:27
SAKIN Antibiyotik vermeyin. Salak bunlar!!  Antibiyotikler, barsak icine nasil gidecek ki??
Arkadan ishal gelecek, ishal ile mikroplar atilinca, ates duser. 
Ishal ve kusma ile ilgili eski soru-cevaplari okuyun.   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.