Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İshal ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İshal ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efthalia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı efthalia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İshal ateş
    Gönderim Zamanı: 30 Tem 2019 Saat 07:06
Hocam merhaba. 10 yaşındaki oğlum dün sabah kahvaltı yaptıktan sonra şiddetli bir karın ağrısıyla ve mide bulantısııyla tuvalete gitti. İshaldi. Sonra ateşi yükselmeye başladı. Dün öğleden beri ateşi hiç düşmedi ve oldukça şiddetli seyrediyor. Arada calpol vermememe rağmen 3 saat bile sürmüyor tekrar titremeye başlaması. Bir daha tuvalete gitmedi. Gece ilaç verirken midesi bulandı bir miktar kustu ama o da ilaçtan oldu. Onun dışında kusma da olmadı. Şimdi ben sizi 9 yıldır takip eden birisi olarak hiç bir şey yapmıyorum ve arada kendini iyi hissettiğinde muz, haşlanmış patates vs. veriyorum. Ama hiç bir gelişme yok. Ne kadar beklemeliyim? Ciddi bir gıda zehirlenmesi mi geçiriyor acaba diye çok endişeliyim. Bu kadar şiddetli ve sürekli ateş normal mi hocam 10 yaşındaki çocukta? Bir yol gösterin Cry

Yukarı Dön
efthalia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı efthalia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2019 Saat 11:29
Hocam gün içinde 4 kez cıvık kaka yaptı ve 1 kez de şiddetli kustu ama hala titreme ve ateşten kurtulamadık. Nasıl bir virüs/bakteri hocam bu? Ne yese midesi bulanıyor, ateşi hiç bir şekilde düşmüyor, baş dönmesi uyku hali hepsi mevcut. 
Yukarı Dön
efthalia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı efthalia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2019 Saat 17:01
Hocam doktora götürdük. Nidazol, ametik ve zinco verdi. Kullanmadım hiçbirini, zinco mutlaka kullansın demiş eczacı alırken. Ateşte hiçbir değişiklik yok hocam. Aynı şiddette devam. Bir daha kusma olmadı. Ama ishal devam ediyor. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118465
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2019 Saat 19:16
SAKIN verilen hicbir ilaci kullanmayin..
Eczaciniz tam bir PUST!! Hic bir halta yaramayan cinko ilacini kakalama pesinde. 
Sanki "Acrodermatitis enteropathica"  da gorulen ishal. Al birini vur otekine!! . Ikiside birbirinden sahtekar.
VIRAL bir ishal geciriyor. 1 hafta surecek, ilaci yoktur.
Kusma cok olursa, su kaybini oblemek icin, Emedur 100 Fitil, gunde:2x1 kullanin. 
Yukarı Dön
efthalia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı efthalia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2019 Saat 20:17
Hocam doktora tahlil yapalım dedim, ben  her hastalığa iyi gelecek ilaçlar yazdım, eğer bunlar iyi gelmezse tahlil yaparız dedi. Yani her çeşit ilaçtan vermiş, hangisi iyi gelirse. Böyle doktorluk olur mu hocam? İyi ki varsınız, Allah sizden razı olsun hocam. Kolaylıklar dilerim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118465
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2019 Saat 02:44
  "...Yani her çeşit ilaçtan vermiş, hangisi iyi gelirse. Böyle doktorluk olur mu hocam? " 
Niye olmasin? Turkiye'de  senelerden beri olan durum, aynen budur.. 
Her derde deva; asure gibi recete yazilir, hem mesuliyetten kurtulur, hem eczaneden hanut'unu alir.. 
10 seneden beri bu sahtekar doktorlari anlatiyorum.. Emin olun bu serseri, daha yaptigi isin ne kadar 
HATALI oldugunun bile farkinda degildir. Iyi bir sey yaptigini zannediyordur. 
Turkiye'de bu son 10 senede sagligin civisi cikti!!  Neymis??  Saglik Reformu imis!!! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Tem 2019 Saat 02:45
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.