|
eşi için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2019 Saat 23:27 |
hayırlı geceler kadir hocam
size eşim için bir konuda danışmak istiyorum eşim 15 yıl önce burun ve kulaktan ameliyat oldu kulağına tüp takıldı burnundan et alındı ama ameliyattan sonra kulak akıntısı ve ağrısı arttı bugün benim zorumla doktora gittik çünkü duyması azaldı sürekli kulağında ağrı oluyrdu size danışmadan ne yazdığı ilacı nede testleri yaptırdık hemen ameliyattan bahsetti ![]() kulağının bir zarı delinmiş ve iltihaplı diğeri tıkalı burnuda tıkalıymış tanılar kronik süpüratif otitis media nazal septum deviasyonu konka hipertrofisi |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
verdiği ilaçlar
gentagut goz damlası bılaxten 20 mg 20 tb testler saf ses odyometri temporal kemik b+ kadir hocam bir kaç soru sordum ama tatmin edici cevaplar alamadım birde hemen ameliyattan bahsetmesi bizi korkuttu kulak zarı delinmiş düzelir mi? diye sordum bana eskisi gibi olmayacağını söyledi yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ediyorum sizi çok seviyoruz iyi ki varsınız kadir hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118354 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Istanbul'da iseniz veya, imkaniniz varsa; Istanbul, Bagdat caddesi, Erenkoy'de Dr. Mehmet Ali Sehitoglu'na gidin. Bu imkanlariniz yoksa; baska bir KBB doktoruna daha danisin. Bu arada SAKIN o ilaclari ve hele kulak icin olan damlalari kullanmayin.. Bu nasil AHMAK bir doktor ki, hem kulak delik diyor, hemde kulaga damla veriyor. SAKIN kulaklara bir sey damlatmayin. Gidene kadarda; Iliadin damla (cocuklar icin var)alin..Buyuklerin sprey sekli bir ise yaramaz. 5 gun, Gunde:2x4 damla her 2 burun deliklerine damlatin. Damlatirken sirt ustu yatar durumda olsun ve her bir tarafa damlattiktan sonra basini o tarafa cevirip;1-2 dakika bekletin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Teşekkür ederim kadir hocam allah sizden razı olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|