Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Emzirmeyi Bırakma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Emzirmeyi Bırakma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mervmerv Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 138
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mervmerv Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Emzirmeyi Bırakma
    Gönderim Zamanı: 25 Tem 2019 Saat 17:20
Kadir Hocam Merhabalar,

Tam olarak 19 aydır emziriyorum ve emzirmekten yorulduğumu hissediyorum artık, yakın zamanda işe de başladım. 
Artık emzirmeyi bırakmam gerektiğini düşünüyorum, sizce uygun bi zaman mıdır? Oğlumun sağlığına kötü bir etkisi olur mu?
Bağışıklık sistemini kötü etkiler mi? Size danışmak istedim. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. 
MERVUZN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2019 Saat 23:40
Ben karismam! Ana-ogul kendi aranizda halledin. 
Yukarı Dön
mervmerv Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 138
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mervmerv Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2019 Saat 12:20
Teşekkür ediyorum hocam cevabınız için, haklısınız ancak suçluluk duygusu içimden gitmiyor maalesef.
Bu durumun psikolojik ve biyolojik (bağışıklık) olarak oğlumu etkilemesini istemiyorum bir de çalıştığım için
kreşe başlayacak sizce ikisi bir arada çok etkilenir mi? 20 ay kreş için uygun bir yaş mıdır? Fikirleriniz çok önemli,
vaktinizi ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim. 
Bir de 1.5 yaşına kadar ağızdan d vitamini kullandık Wellcare, bundan sonra da her sene bir ampul vermem gerekir mi?
MERVUZN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2019 Saat 20:06
1- Anne sutu: Oldugu kadar, gittigi kadar..
2- D vitamini. Baya iyi kazik yemissiniz.... Neyse, en azindan zararli degil. Evet: 1 yasindan itibaren her 
sene EN AZ 1 defa 1 ampul Dvit3 icmesi sart. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.