|
Emzirmeyi Bırakma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2019 Saat 17:20 |
Kadir Hocam Merhabalar,
Tam olarak 19 aydır emziriyorum ve emzirmekten yorulduğumu hissediyorum artık, yakın zamanda işe de başladım. Artık emzirmeyi bırakmam gerektiğini düşünüyorum, sizce uygun bi zaman mıdır? Oğlumun sağlığına kötü bir etkisi olur mu? Bağışıklık sistemini kötü etkiler mi? Size danışmak istedim. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben karismam! Ana-ogul kendi aranizda halledin.
|
|
![]() |
|
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ediyorum hocam cevabınız için, haklısınız ancak suçluluk duygusu içimden gitmiyor maalesef.
Bu durumun psikolojik ve biyolojik (bağışıklık) olarak oğlumu etkilemesini istemiyorum bir de çalıştığım için kreşe başlayacak sizce ikisi bir arada çok etkilenir mi? 20 ay kreş için uygun bir yaş mıdır? Fikirleriniz çok önemli, vaktinizi ayırdığınız için tekrar teşekkür ederim. Bir de 1.5 yaşına kadar ağızdan d vitamini kullandık Wellcare, bundan sonra da her sene bir ampul vermem gerekir mi?
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Anne sutu: Oldugu kadar, gittigi kadar.. 2- D vitamini. Baya iyi kazik yemissiniz.... Neyse, en azindan zararli degil. Evet: 1 yasindan itibaren her sene EN AZ 1 defa 1 ampul Dvit3 icmesi sart. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|