|
Diş apsesi lenfte acı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Tem 2019 Saat 17:24 |
İyi günler Kadir Hocam
3 hafta önce kızım dişinde ki çürük sebebiyle diş apsesi oluştu .Apse oluşunca boğazının altındaki lenf bezine dokununca acı hissettiğini söyledi .Antibiyotik kullandık apse küçüldü ama dolgusunu yanlış yaptılar diye tekrar apse oluştu bu sefer küretaj + antibiyotik aldık . Başka bir dişçiye götürdük dişin dolgusunu tekrar yapıcak diş etinde azda olsa bir iltihap var .Benim sorum şu hocam bu süre içinde çenenin altındaki lenf elleyince hala acıyor.çocuk doktoru normal değil hala acıması getirin dedi.Ben size danışmak istedim çünkü korkuttu beni bu tepkisi.Sizce lenf bezinin hala acıması normal mi ? Diş tedavimiz hala bitmedi . Teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokulara mikrop girişi olduğu sürece, Lenf bezleri büyür ve gerilen kapsülü ağrıya sebep olur.
DEMEKKİ YAPILAN TEDAVİ ETKİLİ OLMAMIŞ.. Görüyorsunuz değilmi Türkiye'de dişciler niye çocukların Flor kullanmasını istemiyorlar!! Bir tek diş size kaça mal oldu! Tabii; sizin kaybınız onların kazancı! Amerika'da Fluor, musluk suyuna konulduğu için çocuklarda diş çürükleri çok nadirdir. Türk devleti, sırf dişciler para kazansın diye Türkiye'de Fluor kullanımını yasaklamış ve kendi halkına kazık atmıştır. Fluor kullanımını, Fluor zehirlenmesi gibi gösterip, halkı korkuturlar. Buna alet olan bazı aşşağılık doktorları da "hayırla" yad edelim!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Tem 2019 Saat 18:33 |
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısınız hocam , o zaman diş tamamen iyileşmeden lenfin acıması notmal . Çocuk doktoru normal değil diyip çağırdı belki testler yaptırıcak o zaman ekstra testler isterse size yazarım tekrar . Çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce doğru dürüst bir tedavi yapsın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|