|
Kanlı İshal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Özyugu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Tem 2019 Saat 13:46 |
Merhaba doktor bey 34 aylık kızım.var bağırsakları çok hassas.dun öğlen dışarıda et yedik geceye ateşi yükseldi ve kanlı ishal yapmaya başladı.
Dizanteriye benzemiyor çünkü oldukça çok ve sulu. Atesimiz şuan 38.5 üzerine çıkmadı.hic ilaç vermedim ama 8 saatte 4 kere kaka yaptı bol sulu ve kanlı Sorum şu öğlen yenilen et akşama ishal ve ateş yapar mı? Bağırsak hassasligimiz var ama antibiyotik kullanmayacağım sizden öğrendim ateşine de müdahale etmiyorum. Peki enterogermina verebilir miyim? Ve en az süre de nasıl atlatabiliriz? İshalin sebebi dün ki et değilse niye olabilir ateşi çok yüksek değil şuan da
|
|
Güneşim
|
|
![]() |
|
Özyugu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı etten dün bizde yedik biz de birşey yok doktor bey
|
|
Güneşim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eti ÇİĞ yese idiniz, olabilirdi... Su veya taze yenilmiş sebze /meyva dan olabilir.
SAKIN ilaç vermeyin. Bu; "Enter....." gibi ürünleri ishallerde kullanma salaklığı Türk doktorlarının en son uydurmasıdır. Bu tip; "Probiyotik" ürünler, sadece Antibiyotiklerin sebep olduğu ishallerde kullanılır. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateşinin çok yüksek olmaması ve ishalin bir anda başlaması beni düşündürdü doktor bey.cok sicakti dün ve bütün gün bebek atabasinda dışarıda idik. yediği et biraz yagliydi.
Bu ateş ve ishalin başka sebebini bulamiyrum haftalardır evden çıkmıyor cocugum. Yeme alışkanlığını değiştirmeli miyim? Patates pirinç ağırlığı vermelimiyim? Mikrobik olsa ateşi daha yüksek olmaz mıydı doktor bey?
Düzenleyen Özyugu - 21 Tem 2019 Saat 18:04 |
|
Güneşim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İshallerde ateş olabilmesi için, barsak içindeki bakterilerin "toksin" üretmeleri ve bu toksinlerin barsaği
istila ederek kana karışmaları gerekir. Çocuklrdaki ishallerde artık diyet uygunmıyor. Lütfen; benim anlattıklarımı yeterli bulmuyorsanız, biraz eski mailleri okuyun. 81 milyon insana her konuyu tafsilatı ile anlatmam imkansız. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|