|
Rota x aşısı zamanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bambambam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haz 2019 Saat 10:47 |
Hocam özür dileyerek 39. hafta da sezeryan ile doğ An 28 şubat doğumlu kizim bugün 3 ay 20 günlük rota aşısı için geç mi kaldım yarın yaptırsam fayda eder mi ve 4 ay asilari icin de yaptirdiktan sonra 30 gün bekleyip gitmemin sakıncası olur mu acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rotavirus aşıları( RotaRıx veya RotaTeq) ilk dozu;3,5 ay bitmeden yapılmalıdır.
Bu konu ile ilgili yıgınla yazı var.. |
|
![]() |
|
bambambam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Hepsini okudum hocam ama acaba sezeryan ve 39 haftaya göre hesaplarsak yaptırmak için surem var mi diye düşündüm :( o zaman boşuna yaptırmayım mı:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Doğumdan sonraki zamanı hesaplayın.. Türk doktorlarının uydurduğu "düzeltilmiş yaş" salaklığı işte
böyle kafa karışıklıklarına sebep olur.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Yarın tam 3 ay 21 günlük olacak hocam o zaman geç kaldım ve yaptirmamaliyim değil mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Risk var.. Riski kendiniz üstlenirseniz yaptırın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|