Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 353
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 18 Haz 2019 Saat 05:46
Hocam mete 7 yaşında ateşi yok sabahları burnu dolu oluyor 4-5 kere hapşırma oluyor gün içinde sıkıntısı yok hergun 1 tanr dondurma yiyor ama sabaha karşı saat 4 gibi öksürük krizine giriyor nefes alış verişi değişiyor düdük sesi gibi ses çıkarıyor.bricanly versem faydası olur mu.ne yapmaklıyım.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118556
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2019 Saat 09:31
Sakın ha!!  HAFİF BİR NEZLE GEÇİRİYOR.. 
Yukarı Dön
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2019 Saat 02:24
Hocam bu tarihe kadar mete nin gece öksürüğü gecmedi bazen gece hiç öksürmüyor ertesi gün öksurmekten uyuyamıyor grip ile ilgili herseyi yapiyorum bu kadar uzun sürmesi normal mi burnunun teki kapalı iladin buhar yaptıysam da acamadım cigerlerden ses geliyor.atesi yok.bana yol gösterin. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2019 Saat 04:40
Yastigini yukseltin.
Odasi serin olsun.
Bas ucuna 2 damla ColdMix damlatin.
Gene oksuruk olursa, sicak su buhari uygulayin. 
Gunduz cok AZMASIN..  
Yukarı Dön
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2019 Saat 16:48
Hocam dediklerinizi uyguluyorum gunde 2 defa sıcak buhar yapiyorum.Bugun okuldan tıkanmış olarak geldi öyle olunca dr gittik akcigerde hava kanallari sıkışmış dedi ventolinle hava verdi gunde 2 sefer dedi ilac aldiktan sonra tekrar cigerkerinj dinledi tek doz bile ne kadar rahatlatti dedi.içim hiç rahat değil bu grip çok uzun sürdü ne burun tıkanıklığı nede hırıltımiz geçmedi bu zamana kadar ilaç kullanmadım ne  yapmalıyım.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2019 Saat 18:09
Gripler zaten; 2-3 hafta surerler.
Ventolin astim ilacidir.... Yapilanlar, "Sahtekarligin 2. Safhasidir"... 
Yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2019 Saat 21:57
Hocam grip 3 ayı geçti nerdeyse hırıltı ve öksürük için perebron kullansam fayda olur mu.akcigerleri rahatlatır mı. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2019 Saat 22:33
Perebron; "oksurtucu" bir suruptur. TOK KARNINA verebilirsiniz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.