|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haz 2019 Saat 05:46 |
Hocam mete 7 yaşında ateşi yok sabahları burnu dolu oluyor 4-5 kere hapşırma oluyor gün içinde sıkıntısı yok hergun 1 tanr dondurma yiyor ama sabaha karşı saat 4 gibi öksürük krizine giriyor nefes alış verişi değişiyor düdük sesi gibi ses çıkarıyor.bricanly versem faydası olur mu.ne yapmaklıyım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118556 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakın ha!! HAFİF BİR NEZLE GEÇİRİYOR..
|
|
![]() |
|
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu tarihe kadar mete nin gece öksürüğü gecmedi bazen gece hiç öksürmüyor ertesi gün öksurmekten uyuyamıyor grip ile ilgili herseyi yapiyorum bu kadar uzun sürmesi normal mi burnunun teki kapalı iladin buhar yaptıysam da acamadım cigerlerden ses geliyor.atesi yok.bana yol gösterin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118556 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yastigini yukseltin. Odasi serin olsun. Bas ucuna 2 damla ColdMix damlatin. Gene oksuruk olursa, sicak su buhari uygulayin. Gunduz cok AZMASIN..
|
|
![]() |
|
Hocam dediklerinizi uyguluyorum gunde 2 defa sıcak buhar yapiyorum.Bugun okuldan tıkanmış olarak geldi öyle olunca dr gittik akcigerde hava kanallari sıkışmış dedi ventolinle hava verdi gunde 2 sefer dedi ilac aldiktan sonra tekrar cigerkerinj dinledi tek doz bile ne kadar rahatlatti dedi.içim hiç rahat değil bu grip çok uzun sürdü ne burun tıkanıklığı nede hırıltımiz geçmedi bu zamana kadar ilaç kullanmadım ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gripler zaten; 2-3 hafta surerler. Ventolin astim ilacidir.... Yapilanlar, "Sahtekarligin 2. Safhasidir"... Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam grip 3 ayı geçti nerdeyse hırıltı ve öksürük için perebron kullansam fayda olur mu.akcigerleri rahatlatır mı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Perebron; "oksurtucu" bir suruptur. TOK KARNINA verebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|