|
Bocek isirigi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cekirge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2019 Saat 11:21 |
Kadir hocam merhaba tatildeyken sanirim bocek isirdi , fenistile basladik biraz kuculdu ama hala gecmedi kasinti var etrafi da cok az lila rengi, kucuk igne izleri var, baskaca bir jel kullanmamiza gerek var mi acaba tesekkurler. http://m.YollaYap.com/bbtc/1560068334364.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bocek ısırmasından zıyade; hafif seyirli bır Zona'ya benziyor..
Fenistil'e devam edebılırsınız. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Haz 2019 Saat 07:29 |
|
![]() |
|
cekirge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kendi kendimize ne guzel teshis koymusuz😊 peki hocam herhangibir belirti yok yani ishal, agri vs sadece bir karislik me safede hassasiyet var, ben yillar oncede hafif zona gecirmistim, flagyl nasil kullanmaliyim tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dalgınlıkla "Flagyl" yazmışım.. Fenistil olacak.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun degil hocam zaten baslamamistim:) Hocam hafif seyirli zona devam ediyor, yakin cevresindede ufak ufak sivilce gibi kabarciklar olusmus yada yeni dikkatimi cekti, zonanin bir ilaci yok sanirim fenistile devam edeyimmi 1 hafta oldu..birde oyle stresli bir donem gecirmedim tatildeyken oldu neden olur bu zona, tesekkurler..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fenistil bir miktar rahatlama sağlar. 1 hafta kadar sürar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|