|
Ayakta kızarıklık ve şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2019 Saat 14:29 |
Kadir hocam merhabalar kızım 5 yaşında ve her yerini sinek ısırmıştı 2 gün sonra bu şekilde şişlik ve kızarma oluştu okşadıkça rahatladığını söylüyor. Ama üzerine çok basamıyor hafif topallıyor biraz acıyor diyor burkulma incinme olsaydı çarpma vb. bir şey o an söylerdi diyoruz hep yanımızdaydı hocam fotoğraf gönderiyorum dün akşam ve sabah örümcek ısırığıdır zehirli bir şey diye fucicort kullandık. Bir değişiklik yok
![]() 4GP.ME/bbtc/155999313764.jpg 4GP.ME/bbtc/1559993279488.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenistil jel günde:2x1 surun.. "Zehirli orümcek"mi??? Türkiye dışındamısınız??
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Haz 2019 Saat 08:35 |
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır hocam Türkiye deyiz bugün acile gittik hocam böcek ya da sinek ısırığı ödem yapmış dedi doktor bastırıyor ve bembeyaz kalıyor parmağını kaldırınca el ayamdan dah fazla alanda şişlik var hocam.Kortizonlu iğne yapmak istedi yaptırmadık stilex var hocam evde ve fucicort kullanıyoruz 2x1 ne yapalım hocam enfeksiyon ilerler mi ne yapmalıyız
|
|
![]() |
|
Hocam ayrıca Deloday alerji şurubu verdi biZe 1 doz kullandım hocam bu ödem nasıl atılacak cidden tedirginim
|
|
![]() |
|
Hocam yukarda yazdıklarıma ek olarak ayrıca Deloday alerji şurubu verdi bize 1 doz kullandım ödem beni tedirgin ediyor ilerler mi hocam ne yapmalıyız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Stilex de, Fenıstil'in işini görür.. Geri kalan ilaçları kullanmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|