|
bulanık idrar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2019 Saat 10:13 |
hocam merhaba. kızım 6 yaşında, 121 cm ve 18,2 kilo.. hocam dün akşam ve bu sabah idrarının rengi açık fakat çok bulanıktı iki idrarda.. ilk kez kızımda böyle bir şey gördüm.geçen hafta boğaz enfeksiyonu inatçı ateş sebebi ile antibiyotik kullanmaya başladık. bugün antibiyotikte son gün.. klamoks es 600 içti.. ilaçtan olabilir mi hocam.. ama 6 gün ilaç bişi yapmadı, son gün idrarınında bulanıklığa sebep olmuş olabilir mi..sordum, bir yeri ağrımıyor..neden olabilir hocam . aklıma idrar yolu enfeksiyonu geliyor sadece..ama inşallah değildir :(
Düzenleyen leyli - 26 May 2019 Saat 10:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedikleri ile ilgili.. Bilhassa, yaprakli sebze yameklerinden sonra olur. Gunluk su miktarini arttirin.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yeşil yapraklı yiyecekler inanın hiç yemedi hayatında.. iki gündür çorba az patates köfte ve yoğurt yiyor... sebze yemiyor kesinlikle..şimdi yatmak üzere ve çişe gitti..baktım hocam idarı açık renk (hep çok su içer) ve yine bulanık..
Düzenleyen leyli - 26 May 2019 Saat 22:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir; "Idrar Tahlili " yaptirip, bana gonderin.
|
|
![]() |
|
Tetkikler SONUÇ BİRİM REFERANS Glukoz Negatif mg/dl negatif Bilirubin Negatif negatif Keton Negatif Negatif Dansite 1010 1010-1030 ph 8 0-0'50 protein Negatif Negatif ürobilinojen normal Negatif nitrit Negatif Negatif kan (blood) Negatif ery/ul Negatif lökosit Negatif leu/ul Negatif İdrar mikroskobisi Nadir BK görüldü hocam benim şikayetim bulanık idrardı ama, görünüm ile alakalı bir tetkik yok... ayrıca verdiğim idrar yine bulanıktı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir sey yok... Sadece pH:8 olmasi gene, asiri Alkalen idrara tekabul eder.. Bikarbonat filan mi iciyorsunuz??? SAKIN, o "alkali su" sahtekarligina kanmayin.. Hic mi yazilarimi okumuyorsunuz??
|
|
![]() |
|
yok hocam..alkali su falan bişi içirmiyorum..hiç meraklı da değilim bu tarz şeylere.. erikli damacana su alıyoruz yıllardır..kızım da o sudan içiyor.. hocam yapılacak bir şey var mı ph için... bikarbonat vs ..hiç alakamız yok hocam
Düzenleyen leyli - 27 May 2019 Saat 18:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ugrasmayin, kendiliginden duzelir.. Etli ve yagli gidalari arttirin. Yesil Erik filan da yemiyor, degilmi?? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 May 2019 Saat 18:51 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|