|
Dil. Üstü çilek. Görünümü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Neslinaz
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Nis 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Dil. Üstü çilek. GörünümüGönderim Zamanı: 19 May 2019 Saat 03:13 |
|
Merhaba hocam. 13 yaşındaki kızım. Tahlil sonuçları size atmıştım. bu gece diline baktım çilek görünümü vardı birde bu sene hep. Yüzü kızarirdi normal sanıyorduk çünkü sürekli olurdu birde iki aydır ayak tabanında yanma ve sanki şişlik var gibi ara ara oluyor şimdi yine baktım. Topukları kırmızı gibi ne yapmam lazım hocam
WBC 14.42 aso türbidimetrik 298 crp 25.6 sedimantasyon 42 Ldl kolesterol 106 demir (serum) 18 kreatinin 0.48 İdrar tahlili herşey normal. Negatif Sadece yassı epitel 7 sonuçlar buydu hocam
Düzenleyen Neslinaz - 19 May 2019 Saat 03:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 May 2019 Saat 03:40 |
|
ONCE: Ates+Koku+Pas degerlendirmesi yapin.. Bu konuyu bilmiyorsaniz, once okuyun.. ONCE: Ates+Koku+Pas olacak..... Bu ucunun beraber olmasi; bakteriel bir enfeksiyonu gosterir..Ondan sonra Kizil mi, degilmi, o zaman "Cilek dil manzarasi" degerlendirilir. Oldugunda; Once "beyaz cilek" sonra "Kirmizi cilek" manzarasi olur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 May 2019 Saat 03:40 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|