|
tahlil sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murge ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2019 Saat 15:23 |
Hocam merhaba
39 aylık kızımın perşembe günü ateşi cıktı. doktora götürdüm boğazı çok kötü dedi antibiyotik basladi. ateş bir gece surdu. cuma gece de kusma başladı. yarim saate bir kusunca emadur fitil verdim. 8 saat falan idare etti ve kusma yeniden başladı. biraz önce tekrar doktora getirdim. tahlil istedim. bu sırada serum verelim sıvı kaybetmiş dedi. tahlil sonuçlarını görünce antibiyotiğe devam dedi.sonuclar aşağıdaki gibi. wbc düşük. antibiyotiği bıraksam bisey olur mu? ya da devam etmeli miyim? wbc 9.9 crp 31.3 mchc 34.9 neut % 71.7 mcv 74.5 eos # 0 eos % 0 değerli yorumlariniz için şimdiden teşekkürler Düzenleyen murge - 11 May 2019 Saat 15:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC dusuk, bunu siz bile gorebiliyorsunuz ama o SALAK goremiyor.. Zira isine gelmez.. Antibiyotik verecekki yararli bakterilerde yokolsun ve cocuk devamli hasta olsun.. Bu salaklar bu sahtekarligi yapabilmek icin de; WBC yerine, CRP'ye bakarlar.. SALAK olduklarindan, bu CRP'nin enfeksiyonlarda kullanilan tip CRP OLMADIGINI gormezden gelirler. CRP; her turlu hucre yikiminda (Viral Enfeksiyonlar dahil) yukselir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|