|
Gastro özofajial reflü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2019 Saat 23:31 |
Hocam hoşgeldiniz.. 27 yaşındayım bu aralar refluyle uğraşıyorum göğüs altında yanma yemek borusunda takılma var yemekten yarim saat sonra başlıyor.. ne kullanayim hocam ilaç olarak ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdilerde moda oldu, artik hic Gastrit teshis edilmiyor, moda: "Reflu"!!! Sabahlari 1 tablet Famodin 40 alin, 2-3 gunde iyilesme olursa; Gastrit demektir, ilaca devam edip bitirin. Sikayetleriniz gecmezse, o zaman Reflu denebilir, Famodin + Gaviscon Cigneme tableti500 gunde:4x1 alin.
|
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Hocam hiç doktora gitmedim ben belirtileri takip ettim sizi bekledim hemen ilaca başlamadım ... nörolojiye bir sıkıntı için gittim geçenlerde yüzüme bakmadı hemen mr istedi .. ben diyorum ona dıştan bir ağrı sinirlerle kaslarla alakalı gripten sonra kaldı diyorum mr istiyor oldu canım hemen herşeye mr çekinelim olamayacak hastalıklar da olsun zamanla hemen çıktım ... b12 iğnesi verdi oda vurunmami tavsiye edermisiniz hocam.. daha da ciddi biseyler olmadıkça gitmem .. hani makinalar cıktı kadınlık bitti diyolarya... makinalar çıkmış doktorlukta bitmiş hocam geleni gideni makinalara sokuyorlar.. nasil hakli olduğunuzu bir kez daha anladım ... yerinden kalkıp muayene etmek zahmetinde bile bulunmuyorlar ... 😔😔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu B12 SAHTEKARLIGI, son 2-3 senenin modasi.. Tam bir sahtekarlik. Cocuk ve KBB'den sonra en fazla sahtekarin oldugu brans; Noroloji'dir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Tamam hocam iğneler Çöpe ozaman Kesinlikle vurunmam siz ne diyorsanız o .. fibromiyalji için gitmiştim ... 2 tanesine gittim ikisi de mr dedi .. sanki ayılmışım bayılmışım da mr çekecekler ...amann allah ellerine düşürmesin daha da çok önemli bişey olmadiktan sonra gitmem hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|