|
Horlama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ozlemzsfz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozlemzsfz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2019 Saat 00:03 |
Hocam, 3 yaş çocuğum için yazıyorum. Bi kaç ay önce rahatsızlandı. Burun tıkanıklığı öksürük v.s.Durumu iyileşti tabi. Ama o hastalık sonrası geçmeyen bir horlama kaldı. Gece uyurken ağzından beyaz köpük de çıkıyor. Ara ara huzursuzlanıp uyanıyor da. KBB ye gittik. Geniz eti alınacak kadar değil dedi. Antibiyotik ve zyrtec ile zespira verdi. Çocuğun genel hali iyi olduğundan antibiyotik kullanmak istemedim. Alerji ilaçlarını Bi süre kullandık ama hem bi iyileşme görmedik hem de çok yan etkisi oldu. Onu da şu an bıraktık. Ama horlama ve köpük geçmiyor. Arada serum fizyolojikle temizliyorum ama çok da bişey çıkmıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O ilaclarin, hicbirinin ZERRE faydasi olmaz.. Once, sanki ameliyat tarafdari degilmis gibi gorunerek, sizin itmadinizi kazanacak, arkasindan bu cuvallar dolusu ilaclar bir ise yaramayinca da; "-Buyurun ameliyata!!" diyecek.. Sabirli olun, Aksamlari basucuna 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
|
TTanya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim 3,5 yaşındaki oğlumda da aynı sorunlar oldu,grip sonrası horlama başladı ve aynı şekilde beyaz köpük oluyordu
Serum fizyolojik yaptık yastığına colmiх damla yastığını yükselttik ara ara sıcak buhar yaptık 1 hafta 10 gün sonra burnu sarı yeşil aktı ve açıldı horlama kesildi. Kadir beye çok teşekkür ederiz, hocamızın sayesinde bilgileniyoruz ve her gün okuyoruz |
|
![]() |
|
Ozlemzsfz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ozlemzsfz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler. Sıcak buharı da deneyelim. Burnu akamıyor bir türlü. O yüzden de genzine giderek rahatsız ediyor sanırım :( çok uzun sürdüğü için endişeliyiz doğrusu. Coldmix sürekli damlatıyoruz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|