Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Horlama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Horlama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ozlemzsfz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ozlemzsfz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Horlama
    Gönderim Zamanı: 04 May 2019 Saat 00:03
Hocam, 3 yaş çocuğum için yazıyorum. Bi kaç ay önce rahatsızlandı. Burun tıkanıklığı öksürük v.s.Durumu iyileşti tabi. Ama o hastalık sonrası geçmeyen bir horlama kaldı. Gece uyurken ağzından beyaz köpük de çıkıyor. Ara ara huzursuzlanıp uyanıyor da. KBB ye gittik. Geniz eti alınacak kadar değil dedi. Antibiyotik ve zyrtec ile zespira verdi. Çocuğun genel hali iyi olduğundan antibiyotik kullanmak istemedim. Alerji ilaçlarını Bi süre kullandık ama hem bi iyileşme görmedik hem de çok yan etkisi oldu. Onu da şu an bıraktık. Ama horlama ve köpük geçmiyor. Arada serum fizyolojikle temizliyorum ama çok da bişey çıkmıyor. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117303
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2019 Saat 01:43
O ilaclarin, hicbirinin ZERRE faydasi olmaz..
Once, sanki ameliyat tarafdari degilmis gibi gorunerek, sizin itmadinizi kazanacak, arkasindan bu cuvallar
 dolusu ilaclar bir ise yaramayinca da; "-Buyurun ameliyata!!" diyecek.. 
Sabirli olun, Aksamlari basucuna 2 damla ColdMix damlatin. 
Yukarı Dön
TTanya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 40
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TTanya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2019 Saat 09:13
Benim 3,5 yaşındaki oğlumda da aynı sorunlar oldu,grip sonrası horlama başladı ve aynı şekilde beyaz köpük oluyordu
Serum fizyolojik yaptık yastığına colmiх damla yastığını yükselttik ara ara sıcak buhar yaptık 1 hafta 10 gün sonra burnu sarı yeşil aktı ve açıldı horlama kesildi. Kadir beye çok teşekkür ederiz, hocamızın sayesinde bilgileniyoruz ve her gün okuyoruz
Yukarı Dön
Ozlemzsfz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ozlemzsfz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2019 Saat 13:39
Çok teşekkürler. Sıcak buharı da deneyelim. Burnu akamıyor bir türlü. O yüzden de genzine giderek rahatsız ediyor sanırım :( çok uzun sürdüğü için endişeliyiz doğrusu. Coldmix sürekli damlatıyoruz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.