|
Boyun kafa tranvasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2019 Saat 15:15 |
Hocam 30 yaşında iki çocuk sahibi annenin saat sabah on gibi kaapinin tahtasi kafamın arkasina kafa taşının bitimine boyna ve ve veensemi vurdum piskolojijmi bilmiyorum sanki yüzüm karincalaniyor bulanti kusma gözlerde veya bilinçte birşey yok sadece sivilce yerimi bilmiyorum tam alnınmn üstü saçlı deriye doğru şişmiş gibi eminim ki vurmadim acaba boynuma aldığım darbe oraya damara zarar verir mi acile hemşire baktı kas ağrısıdır dedi bir hafta sürer dedi ama başımada sivilce diyor hocam acile gitmem gerekirmisanki yüzüm karincalaniyor gibi sizden bilgi almadan birşey yapmak istemedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormeden bir sey diyemem.. Boyuna aldiginiz darbe bir sey(???) yapmis olsa idi, simdiye vefat etmis olmaniz gerekirdi.
|
|
![]() |
|
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Gittim tomografi çektiler birşey yok dediler hocam kas gevşetici krem verdiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Geldin mi benim dedigime!!! Rahat etmisinizdir simdi!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|