|
Düz tabanlık? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekim2016 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2019 Saat 20:45 |
Merhaba Sayın Hocam,
7 yaş, 132 cm boy, 31 kg kızım 2 haftadan beri ara ara bazen bir bazen de her iki ayak bileğinde ağrı oluyor, gece bile uyanıp ağrıyor diyor, ibufen etken maddeli krem sürüyorum. bilek ve tarak kemiklerini gösteriyor, bilekten yukarı çıkmıyor ağrı. Şişlik vs yok. Kış mevsimi olduğundan ara ara nezle, grip oluyor, bunların etkisi midir, düz tabanlık ta olabilir diyor internette. Biz anlayabilir miyiz düz tabanlığı, ortopediye gitmemize gerek var mı? Kilosu mu fazla geliyor acaba? Resimler aşağıda Hocam. X bacak yönünden değerlendirmenizi de rica ederim Sayın Hocam. (3 senedir şüphelendiğim için 3-4 ayda bir bir ampül Devit 3 içiriyorum). Teşekkürler Hocam. www.4GP.ME/bbtc/1550511665574.jpg www.4GP.ME/bbtc/1550511733107.jpg www.4GP.ME/bbtc/1550511782178.jpg
|
|
![]() |
|
ekim2016 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk resim biraz yandan olmuş, tekrar çektim Hocam:
www.4GP.ME/bbtc/1550512278768.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Hafif bir X-Bacak durumu var.. D vitamini , kan seviyesi bakilmadan bu kadar sik verilmez. Once bir D vitamini seviyesi baktirin, ondan sonra doz ayarlamasi yapilir. 2- Duz tabanlik yok. Asiri kosma, yuksekten atlama veya Ip atlamak yapabilir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaklaşık 2 sene önce 20 civarı çıkmıştı Hocam, siz genelde bu seviyelere düşük dediğiniz için veriyorum ama bugünlerde tekrar bir baktırayım Hocam. Yürürken pat pat topuk önce olacak şekilde sesli yürüyor, belki ondan olabilir ? Teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|