|
Lenf bezi büyümesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hcolak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 18:32 |
Hocam iyi günler. Sayenizde bu kışı kulak ağrısı olmadan geçirdik Allah sizden razı olsun. Bugünkü sorum Lenf bezi şişliği ile ilgili.Eski yazılarınızı okudum . Oglum 2016 yılında öpücük hastalığı geçirdi. Lenf bezleri şişliği oldu ve Hastalıktan sonra hiç kaybolmadı. Her soguk algınlığına ya da gribal enfeksiyon geçirdiğinde büyüdü ve küçüldü. Fakat bir kaç gündür çok büyüdüğünü gördüm. Elimle kontrol ettiğimde sertleşmiş oldugunu farkettim Herhangi bir ateş ağrı yok oğlumda. Dr a gitsem kesin biyopsi deyip peşinden almak isteyecekler Size danışmadan Dr gitmek istemedim Resimleri ekte sundum. Tesekkür ederim . Sevgilerimle. Düzenleyen hcolak - 05 Şub 2019 Saat 18:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sitenin resimleri ACILMIYOR.... Hic mi okumadiniz??
|
|
![]() |
|
hcolak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kusura bakmayın linklerin açılmadığını bilmiyordum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Elle muayenesi ve gerekirse, US gerekebilir.. Sonuca gore ne yapilacagina karar verilir. Bir Universite hastanesinde gosterin.
|
|
![]() |
|
Hocam gönül ister ki hemen hastaneden randevu alıp gidelim. İstanbulda üniversite hastanelerinden hemen randevu almak isteyen birisi en az 15 gün bekliyor.
|
|
![]() |
|
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba.
Ultrason ve kan sonucunu aldık. Lenf bezinin Enfeksiyondan kaynaklı şiştiğini söyledi Dr.400 mg largopen antibiyotik ve D vitamini verdi. Oğlum 6 yasında 19 kilo 116 cm. Geçen hafta burnu 4-5 gün koyu renkte akmıştı. Ondan kaynaklı olabilir mi. Daha detaylı araştırmaya gerek var mı? ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen hcolak - 07 Şub 2019 Saat 20:25 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Lenf bezi; vakt-i zamaninda, bir enfeksiyon sonucu, buyumus ve O enfeksiyon, gecip kaybolmus.. Sakin o salagin yazdigim Antibiyotigi kullanmayin.. Bu salaklar NEYIN kafasini yasiyorlar?? Hadise olmus, bitmis.. Enfeksiyon sonucu buyuyen Lenf bezlerinin kuculmesi, AYLAR alir.. Tabii, bu arada yeni enfeksiyonlar, kuculmekte olan Lenf bezlerini tekrar buyuturler. Bu sahtekarlar; HER boynunda Lenf bezi olan cocuktan, Kan Sayimi, Kan tahlili ve US istiyorlarsa, iyi yere dukkan acmislar, Halki resmen, soyluyorlar demektir. LUTFEN Simdiye kadar yazdigim yazilari okuyun.. Bu sahtekar CAKALLARA daha fazla para kaptirmayin.. Bunlarin yaptiklari resmen PUSTLUKTUR!! Hicbir sey yapmayin. Len bezlerinin ayirimi ile ilgili yazimi okuyun.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Şub 2019 Saat 07:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|