|
Kulak kiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ömer Fatih ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ömer Fatih
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2019 Saat 18:48 |
Iyi aksamlar hocam
Kulagim icin yazmistim doktora gidin kir varsa temizletin demistiniz Bugun gittim iki kulaktada kir var dedi Serotis verdi acilmazsa gel dedi 2×5 yazmis Ama kac gun kullanacagimi yazmamis 1 -kac gun kullanmaliyim 2 -sag kulagimda hafif agri var isitme kaybi var dedim bir sey demedi Siz ne dersiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pesinen sormaniz gerekirdi!!! "-Kulak yikiyormusunuz?" diye!! Kulak kirini cikarmaya usendigi icin, bu sekilde damla verip, sizi basindan savmis.. Adam gibi bir KBB doktoru bulun, o kiri cikarip, adam gibi bir kulak muayenesi yapsin.. Onun davasi; 2 muayene ucreti almak!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Oca 2019 Saat 19:17 |
|
![]() |
|
Ömer Fatih ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ömer Fatih
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam
Neredeyse ilaci yazmaya bile usenecekti ne sorduysam tek cevap Kullan acilmazsa gel Allah bizleri bunlarin serrinden korusun sizin gibilerin sayisini arttirsin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|