|
Geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Minikprenss ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Minikprenss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2019 Saat 19:52 |
Hocam merhaba daha öncede yazmıştım size oğlum geçtiğimiz nisan ayında bademcik(küçültüldü) geniz eti ameliyatı oldu ağzı açık uyumalar ve uyku apnesi tarzı şikayetlerimiz başladı tekrar bir kbb uzmanına göstermeyi düşünüyoruz yalnız tekrar ameliyat diyeceğini düşünüyorum 6 yaşında oğlum daha öncede yazmıştım size tek taraflı bademcik büyümesi var bir buçuk aydır bir küçülme yok korkuyorum hocam kötü şeyler yazıyor internette lenfoma olabilir diye siz öyle birşey olmaz demiştiniz çok sık hastalanıyor kreşe gidiyor haliyle alerjik bir bünyeside var toz akar vs burnunu temizliyorum sık sık serum fizyolojik ile ne yapabilirim başka bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun... Bu SAHTEKARLIK, o kadar sik uygulaniyor ki, artik ben yazmaktan usandim.. 1- Ilk defa okul/yuva/kres baslayan her cocugun, ilk 2 senesi cok hastalikli gecer. SAKIN bu devrede, KBB ve Cocuk doktorlarina kanip, pahali isleri girismeyin, hepsi sahtekarliktir. 2- Ne Allerjisi Allah askina!! Turk doktorlari icinden cikamadiklari her bir halta; "Allerji" derler.. 3- Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler... Hepsine "Allerji" derler.. Hic sizin cocuga Grip teshisi kondumu??? Ya Astim, ya Allerji ya da Reflu derler.. Ha... birde simdilerde, "Zaturre baslangici" diye bir hastalik uyduruyorlar.. Cok okumaniz lazim…. COK!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2019 Saat 20:04 |
|
![]() |
|
Minikprenss ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Minikprenss
Hocam Allah sizden razı olsun ne diyeyim sağolun birde tek tarafı büyük olan bademcik bir buçuk aydır böyle endişelendiriyor beni lenfoma tövbe tövbe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tek tarafli Bademcik sismesi; DAIMA, viral hastaliklarda ve en siklikla da, Enfeksiyoz Mononukleoz'da olur.. E.M. sadece Afrika kitasinda; Burkitt Lenfomasi yapar.. Bunu Turk doktorlari bilmezler, veya bilirlerde; her islerinde oldugu gibi; isin SAHTEKARLIGINI yaparlar.. Bu pustlara inanmayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|