Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geniz eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Minikprenss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Minikprenss Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz eti
    Gönderim Zamanı: 29 Oca 2019 Saat 19:52
Hocam merhaba daha öncede yazmıştım size oğlum geçtiğimiz nisan ayında bademcik(küçültüldü) geniz eti ameliyatı oldu ağzı açık uyumalar ve uyku apnesi tarzı şikayetlerimiz başladı tekrar bir kbb uzmanına göstermeyi düşünüyoruz yalnız tekrar ameliyat diyeceğini düşünüyorum 6 yaşında oğlum daha öncede yazmıştım size tek taraflı bademcik büyümesi var bir buçuk aydır bir küçülme yok korkuyorum hocam kötü şeyler yazıyor internette lenfoma olabilir diye siz öyle birşey olmaz demiştiniz çok sık hastalanıyor kreşe gidiyor haliyle alerjik bir bünyeside var toz akar vs burnunu temizliyorum sık sık serum fizyolojik ile ne yapabilirim başka bilmiyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117782
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2019 Saat 20:03
Okuyun... Bu SAHTEKARLIK, o kadar sik uygulaniyor ki, artik ben yazmaktan usandim.. 
1- Ilk defa okul/yuva/kres baslayan her cocugun, ilk 2 senesi cok hastalikli gecer. SAKIN bu devrede, KBB ve
Cocuk doktorlarina kanip, pahali isleri girismeyin, hepsi sahtekarliktir.
2- Ne Allerjisi Allah askina!! Turk doktorlari icinden cikamadiklari her bir halta; "Allerji" derler.. 
3- Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler...  Hepsine  "Allerji" derler..
Hic sizin cocuga Grip teshisi kondumu???   Ya Astim, ya Allerji ya da Reflu derler.. Ha... birde simdilerde,
"Zaturre baslangici" diye bir hastalik uyduruyorlar.. 
Cok okumaniz lazim…. COK!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2019 Saat 20:04
Yukarı Dön
Minikprenss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Minikprenss Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2019 Saat 20:09
Hocam Allah sizden razı olsun ne diyeyim sağolun birde tek tarafı büyük olan bademcik bir buçuk aydır böyle endişelendiriyor beni lenfoma tövbe tövbe
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117782
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2019 Saat 22:36
Tek tarafli Bademcik sismesi; DAIMA, viral hastaliklarda ve en siklikla da, Enfeksiyoz Mononukleoz'da olur.. 
E.M. sadece Afrika kitasinda; Burkitt Lenfomasi yapar.. Bunu Turk doktorlari bilmezler, veya bilirlerde; her
 islerinde oldugu gibi;  isin  SAHTEKARLIGINI  yaparlar.. Bu pustlara inanmayin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.