|
ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Minelmelis ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Minelmelis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2019 Saat 09:04 |
Hiç iyi günler.9aylık kızım 2 gündür biraz öksürük vardı.balgamlı gibi.başka birseyi yoktu.bu gece ateşi çıktı.calpol verdim.sonra bebe bisküvili sütünü içti.bu sefer kustu.galiba grip oluyor.ilaç vermiyorum.ama limonlu baldan bu ayda verilmez galiba.ne yapabilirim?birde calpol ve dolven 4 saatte bir dönüşümlü 3 ml veriyorum dozumuz doğru mu?9kilo
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Limonlu bal VERILIR.. Turk doktorlarinin cahilliklerine kulak asmayin. O "salakca" bir uygulama olan, "donusumlu ilac verme" sahtekarligina yapmayin. Hic olmazsa, son 2-3 gun yazdigim cevaplari okuyun.. Her gunde, ayni seyler anlatilmaz ki!!! 9 kiloluk bir cocuga; siz 4 saatte donusumlu Dolven verdiginizde; 24 saatte, 3 doz Dolven vermis olursunuz.. Dolven; kilo basina 20mg verilir.. 9kiloX20mg=180mg.. EDER.. Dolven'in 1 olcegi:100mg alir.. Siz o AHNMAK doktorun onerisi ile; gunde 300mg veriyorsunuz… Turkiye'deki cocuk doktorlari SON derecede cahillerdir.. Ne; yazdiklari ilacin terkibini bilirler, nede dozlarini.. Siz; BU kafada gittiginizde, 48 saat sonra, cocuk zehirlenme dozuna girer. Calpol'a gelince; Kilo basina; 20mg verilir.. 9kiloX20mg=180mg... 1 olcek Calpol120mg dir.. Siz gunde;3X1 verdiginizde; 360mg veriyorsunuz.. Ondan sonrada, NIYE cocuklarin Karaciger enzimleri (AST ve ALT) yuksek!!! Sonra da; Size birde utanmadan, karaciger biopsisi onerirler... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Oca 2019 Saat 19:38 |
|
![]() |
|
Minelmelis ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Minelmelis
Hocam size yazmaya yeni firsat buluyorum.ogün eşimin israriyla doktora goturduk kizimi.bogazdan cubukla bir test yaptilar.beta icin.negatif cikti.grip geciriyor antibiyotik gereksiz dedi.(son zamanlarda doktorlardan bu sozleri cok duyar olduk.bir iki sene evvelsi bogazi kizrmis hemen antibiyotik derlerdi.)iburamin zero verdi.birde hiriltisi olmasin diye balgam sokucu gibi bir ilac yazmis ama onu kullanmadim.sizin soru cevaplarda sadece iburamin olanini kullanin dediginizi okudum.iburamin zero dogru bir ilac midir?gunde 2kere yarim olcek kullandik ama bir zarari olur mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Minelmelis
Hocam birde iyilesmis gorunuyordu.atesi bir gun surdu.ama bu sabah kalktigindan beri surekli hapsiriyor.burnu seffaf akiyor.hapsirmaktan uyku uyuyamiyor.yeni bir grip mi yoksa iburamin zero kullandigimizdan mi boyle oldu acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
9 aylik bir cocukta; Strep-A testi yapmak icin, o doktorun, ciddi sekilde SALAK olmasi gerekir.. SAKIN; sonu "-zero" veya "-cold" ile biten ilaclarin HICBIRINI kullanmayin.. Her oksuruge; Astim deme, her atesliye; Antibiyotik yazma SAHTEKARLIGI iyice ayyuka cikip, foyalari bariz bir sekilde ortaya cikinca, mecburi kaldilar artik Grip teshis etmeye.. Simdi o; "Her oksurene Astim diyen", sahtekarlari bir hatirlayin!! Cocugunuz Grip geciriyor.. Iburamin-zero; "sahtekarligin 1. safha" ilacidir.. Kullanmaya devam ederseniz, 1 hafta (ucretsiz kontrol suresi gectikten) sonra, akinti bariz koyulasip, hiriltilar baslayinca, doktor sizi bekliyor olacak.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Oca 2019 Saat 19:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|