|
Kulak zari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2019 Saat 22:40 |
Hocam eşimin kulağında tıkanma oldu hafif akıntıda olmuş. Biz randevu alıp gidene kadar şikayeti geçti. Randevu aldık diye gitti. Şuan grip. Kulak zarı delik demiş ve 2 çeşit damla vermiş. Ben eve gelinceye kadar 3damla kulağına damlatmış. Soruyorum ağrısı yok akıntı da yok mis. Ateş yok. Kulak delik midir sizce. Damlaları çöpe attım. 1. Bacterim ford 2x1gerek varmıdır. ılyadin damla günde 2 defa 4 damla.ilyadine başladım . Hoca turkiyeye geri gelip 3 -5 doktor yetiştirin allah rızası için yorulduk vallahi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; agrili kulaga damla damlatmayin.. Bu ESKIYALAR, bunu kasten yapiyorlar.. Bu durumda, Bactrim tab Fort kullanmasi SART.. Iliadin; 5 gun kullansin ve anlattigim sekilde damlatin.. "doktor yetistirmekmi??" Hah!!! Tam buldunuz… Benim usul doktorluk, Turkiye gibi ulkelerde, para getirmez..Sarlatanlik cok daha fazla prim getirirken, kim durust doktorluk yapmak ister?? Once halkin duzelmesi sart. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|