|
gelisim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2019 Saat 22:22 |
hocam 8 aylık oglum, 8800 g, 72 cm.
gelisim tablosuna gore kilosu normal boyu uzun. boyuna göre kilo eksiği var mi demek oluyor yoksa normal mi? teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Vesia ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu değerlerin ayrı ayrı persentil tablosu vardır ayrı ayrı değerlendirilir gelişim de boy ön plandadır.maşallah kilo da boy da iyi.
Hocam kusura bakmayın işinize karışmak gbi olmasın yazıverdim.. |
|
![]() |
|
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler, Kadir hocam bazen boyuna göre şu kadar eksiği var diye yazıyor da o yüzden merak ettim.
Kadir hocam bir soru daha sormak istiyorum, atopik dermatitli bebeklerin kedi köpek gibi evcil hayvanlardan uzak durması gerekiyor mu, tüyleri egzamayı arttırır yazıyor bazı sitelerde.
Düzenleyen cemre12 - 24 Oca 2019 Saat 01:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlarinin teshislerine pek kanmayin.. Onlar her deri dokuntusune, Allerji veya Egzema derler. Dokuntu olursa, resim gonderin, ondan sonra konusuruz. Egzemanin, bilinen en az 20 sebebi vardir.. Kedi-kopek, bunlardan sadece biridir. Olabilir, denemek gerekir. Deneme yanilma ile bulunur. Kedi-kopek; HER egzemanin sebebi degildir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|