|
kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
belinaymerve2011 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı belinaymerve2011
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2019 Saat 10:26 |
merhaba hocam öncelikle iyiki varsınız.. kızım2011 doğumlu 44 kilo 1 36 cm.. bi kaç gündür ara ara kulaklarının ağrıdığını söylüyordu.. 1 ocaktan itibaren 2 hafta üstt üste antibiyotik kullandı.. 2 ay önce ultrasonda lenf nodu çıktı kızımda biri 2.5 cm biri 2.3 sağ sol iki tarafta.. şu anda küçüldüğünü söyledi doktorumuz. şubatta kontrolü var.. şu ana gelirsek dün banyoda sanırım su kaçırdık kulağına dolgunluk olduğunu söylüyor. ateşi yok fakat arada acıdığınıda söylüyor. ne yapmamı önerirsiniz.. sıcak havlu koydum biraz akıttı suyunu ama dolgunluk hissini geçirmemiş.. şimdiden teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
".... 2 ay önce ultrasonda lenf nodu çıktı kızımda biri 2.5 cm biri 2.3 sağ sol iki tarafta.." Aman ne MUTHIS bir bulus!!! Utanmaz REZIL, birde Subatta (tabiiki ucreti mukabil) kontrol edecekmis!!! SAKIN bu tip sahtekarlara para kaptirmayin.. Lenf bezleri ile ilgili yazilarimi okuyun.. Boyle SAHTEKARLIKLAR, bir defa "prim" yapmaya basladimi, butun doktorlar, birer US cihazi alip, halki bu sekilde soymaya baslarlar.. Cok okumaniz SART.. Dolandirilmaya cok musaitsiniz.. Biraz gozunuzun acilmasi gerek.. Kulaga kacan su, eninde sonunda buharlasma ile kaybolur.. Kafaniza takmayin.. AGRI olursa Iliadin kullanin.. |
|
![]() |
|
belinaymerve2011 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı belinaymerve2011
haklısınız.. ama geçiremediğim bir mide bulantısı vardı kimi psikolojik ddedi.. kimisi kulak yapıyo dedi antibiyotik verdi işin içinden çıkılmaz bir hal aldı en sonunda ateş titreme ile bu doktora gittik tüm batın ultrason ile boğaz ultrasonu çekti.. kan değerleri normaldi lenf nod ları çıktı mikropları onların topladığını biliyorum yani şişmesi normal sanırım.. sonra kayboldu.. ben kızımı sizinle büyüttüm.. ne zamanki 1 e başladı (geçen sene) ateşli hastalıkllar ve mide bulantıları kaçınılmaz oldu.. antibiyotk antibiyotiği kovaladı devamsızlık yapmasın diye kulandığım antibiyotikler yüzündenbağışıklık iyice düştü.. lakin gribal enfeksiyon değil direk kulak ve boğaz enfeksiyonu ağızda pas dokusuyla iki haftada bir kapımızı çaldı.. ne vereceğimi nasıl iyileştireceğimi bilemiyorum artık. yardımınıza ihtiyacım var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okuyup, ogreneceksiniz.. Baska care yok.. Bunlari 10 seneyi geckin zamandan beri hep anlatiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|