|
Hirilti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
arzunisaelis ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzunisaelis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 00:32 |
1 yaşında bebeğim iki gündür dışardan benim duyabilcegim kadar bi hırıltısı var. Giderekte artıyor. Öksürük şu an hafif ama oksurdugunde balgamli öksürüyor. Burun akıntısı yok . Bu anlamsız hiriltiya anlam veremedim. Eski maillerinizi okuyorum ama grip gibide değil. Nasıl geçireceğiz bu hırıltıyi lütfen yardımcı olurmusunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyurken: Sicak su buhari tatbik edin.. Elinin erisemeyecegi bir mesafede olsun ve uzerine carsaf serin ki koyu buhar olsun. Sicak, buharli banyo yapmasi da ayni etkiyi yaratir.. Her gun yikayin. |
|
![]() |
|
arzunisaelis ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzunisaelis
Hocam rahatsız ediyorum yine.buhari günde kaç kez kaç dakika uygulamam gerekiyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzunisaelis
Cold mix kullanayimmi dr bey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzunisaelis
Çok ses gelmeye başladı hirlio resmen oksurukte çoğaldı.napalim dr bey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzunisaelis
Cvp verirmisiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerek oldugunda buhar ve ColdMix kullanin.. Benim Arizona, USA da oldugumu bilmiyormusunuz??? Arada 10 saat fark var..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Oca 2019 Saat 20:26 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arzunisaelis
Biliyorum. Kusura bakmayin panikten.nefes sayisi dakikada 41 ateş yok. Burun akıyor. Hırıltı hic kesilmiyor. Balgamli oksuruk devam. Sanki ciğerinden gelişmiş gibi.hastaneye gitsem kesin antibiyotik hava verecekler. 1 yaşında daha. Yardımcı olun başka bisi yapmama gerek varmi. Ilerlemeden nasıl atlatabiliriz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|