Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hirilti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hirilti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
arzunisaelis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı arzunisaelis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hirilti
    Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 00:32
1 yaşında bebeğim iki gündür dışardan benim duyabilcegim kadar bi hırıltısı var. Giderekte artıyor. Öksürük şu an hafif ama oksurdugunde balgamli öksürüyor. Burun akıntısı yok . Bu anlamsız hiriltiya anlam veremedim. Eski maillerinizi okuyorum ama grip gibide değil. Nasıl geçireceğiz bu hırıltıyi lütfen yardımcı olurmusunuz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117154
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 03:31
Uyurken: Sicak su buhari tatbik edin.. Elinin erisemeyecegi bir mesafede olsun ve uzerine carsaf serin ki
 koyu buhar olsun.  Sicak, buharli banyo yapmasi da ayni etkiyi yaratir.. Her gun yikayin. 

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı arzunisaelis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 17:01
Hocam rahatsız ediyorum yine.buhari günde kaç kez kaç dakika uygulamam gerekiyor
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı arzunisaelis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 18:42
Cold mix kullanayimmi dr bey
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı arzunisaelis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 19:50
Çok ses gelmeye başladı hirlio resmen oksurukte çoğaldı.napalim dr bey
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı arzunisaelis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 20:16
Cvp verirmisiniz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117154
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 20:26
Gerek oldugunda buhar ve ColdMix kullanin..
Benim Arizona, USA da oldugumu bilmiyormusunuz??? Arada 10 saat fark var.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Oca 2019 Saat 20:26
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı arzunisaelis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2019 Saat 00:31
Biliyorum.  Kusura bakmayin panikten.nefes sayisi dakikada  41 ateş yok. Burun akıyor. Hırıltı hic kesilmiyor. Balgamli oksuruk devam. Sanki ciğerinden gelişmiş gibi.hastaneye gitsem kesin antibiyotik hava verecekler. 1 yaşında daha. Yardımcı olun başka bisi yapmama gerek varmi. Ilerlemeden nasıl atlatabiliriz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.