| 

Doktora gitmelimiyim | 

Yanıt Yaz  
   | 

| Yazar | |

Zeynep0646  

Katılımcı Üye  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Zeynep0646 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Konu: Doktora gitmelimiyimGönderim Zamanı: 07 Oca 2019 Saat 03:14  | 

| 

Merhaba hocam 7 aylık bir kızım var cuma gününden bu yana hasta öksürük burun akıntısı hırıltı ara ara ateş aşırı derecede huzursuzluk hepsi var sadece fizyolojik serum kullanıyorum durumu her gün daha kötü oluyor.eşim sürekli doktora gidelim ciğerlere inecek diyor ben gitmek istemiyorum kesin antibiyotik ve buhar verecekler bir yandan da çok küçük olduğu için endişeleniyorum uyku yemek yok 

1) bu şekilde kaç gün. Daha beklemeliyim 2) özellikle sol kulağını çekiştiriyor elimle masaj yapınca rahatlıyor biraz iliadi damla en fazla 3 gün olmak kaydıyla günde günde 1 defa burun deliklerine 2 şer damla uygulayabilir miyim (okuduklarıma göre böyle kullanmam lazım)  | 
 |
![]()  | 
 |

Dr.KadirTugcu  

Uzman  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Dr.KadirTugcu 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 07 Oca 2019 Saat 03:57 | 

| 

1- Gripler; en az 2-3 hafta surerler. 2- Kulakta bir hadise olsa, kulagini elletmez..  
    | 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz  
   | 
  |
|       

Tweet   	
    | 

| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 

|